; ; Skip to main content Skip to search

Onze blogs

KRACHTIGE CONTENTCREATIE MET ONZE NARROWCASTING SOFTWARE

Tegenwoordig is het straatbeeld overladen met boodschappen: een reclamebord hier, een poster daar. Het wordt steeds moeilijker om op te vallen in de waterval aan berichten die dagelijks verschijnen. Om je doelgroep te bereiken en te verleiden is steeds meer nodig dan een simpele boodschap. Maar hoe zorg je er dan voor dat jouw content wél blijft hangen?

EEN DIGITALE MENUKAART OM HORECAGASTEN GOED TE INFORMEREN

In de horeca staat een goede gastvrijheid met stipt op nummer één. Je wilt de gasten een zo prettig mogelijke ervaring meegeven en hen in één oogopslag overtuigen van jouw menu. Een goede beleving begint bij een warm welkom en de aandacht die meteen gegrepen wordt. Bovendien is een goede informatievoorziening van belang. Een digitale menukaart heeft het allemaal in huis.

EFFICIËNTE COMMUNICATIE MET JE DOELGROEP VIA EEN INFOKANAAL

Een digitaal informatiekanaal is een uitstekend medium om effectief en efficiënt informatie te delen met je doelgroep. Op digitale schermen laat je actuele content zien die hoogrelevant is voor de ontvanger. En die kan er niet omheen, want een scherm met dynamische content trekt de aandacht!

OPTIMALISEER CORPORATE COMMUNICATIE MET NARROWCASTING

Met corporate communicatie bereik je diverse doelgroepen met één doel voor ogen: het bouwen van de juiste reputatie. Wat is corporate communicatie precies, wat is het nut ervan en hoe zet je digital signage in om het te verbeteren? Dat vertellen we je hieronder.