; ; Skip to main content Skip to search

Onze blogs

OPVALLEND COMMUNICEREN MET JE DOELGROEP? MAAK INDRUK MET EEN VIDEOWALL SCHERM

Mag jouw promotie, aanwezigheid of boodschap groter, opvallender en indrukwekkender? Met videowall schermen spreek je voorbijgangers, klanten, prospects en medewerkers gegarandeerd aan: ze kunnen (vrijwel letterlijk) niet om jou en je videowall heen.

DE WACHTKAMER TV: DE PERFECTE WACHTVERZACHTER VOOR JOUW BEZOEKERS EN CLIËNTEN

De wachtkamer is de ruimte waarin je bezoekers en cliënten hun eerste indrukken opdoen van je instelling. Die eerste indruk maak je maar één keer. Bij een gastvrije, cliëntgerichte praktijk hoort een aantrekkelijke wachtkamer. 

IN 5 STAPPEN JE INTERNE COMMUNICATIE VERBETEREN

Interne communicatie is voor je bedrijf minstens zo belangrijk als externe communicatie. Hoe communicatie binnen je bedrijf eruitziet, heeft namelijk invloed op hoe je medewerkers communiceren met je klant. Wil je je interne communicatie verbeteren?

VISUAL STORYTELLING: DÉ MANIER OM BEZOEKERS TE INSPIREREN

visual storytelling bij automotive

Moet je eens horen wat me gisteren overkwam. Ik stapte de trein in, en precies op dat moment…Voel je hoe je er gelijk in zit? Je ziet het voor je: iemand stapt de trein in, en dan gebeurt er plotseling iets onverwachts. Iets grappigs? Iets schokkends? Iets raars?

ZO MAAK JE ACTIVERENDE DIGITALE BUITENRECLAME

Digitale reclameborden zijn onderdeel van een concept dat Digital Signage of Narrowcasting wordt genoemd. Met Digital Signage wordt beeldschermcommunicatie bedoeld via een beeldscherm of een netwerk van beeldschermen op een specifieke locatie.

ALTIJD UP-TO-DATE DANKZIJ EEN DIGITAAL AANWEZIGHEIDSBORD

Bij kantoren en instellingen met veel personeel is het moeilijk om het overzicht te bewaren. Wie is er aanwezig? Wie heeft er vakantie? Wie is tijdelijk afwezig? Dacht je dat deze informatie alleen voor de receptionist of HRM afdeling nodig was, dan heb je het mis.