ALTIJD UP-TO-DATE MET AANWEZIGEN DANKZIJ EEN DIGITAAL AANWEZIGHEIDSBORD

Bij kantoren en instellingen met veel personeel is het moeilijk om het overzicht te bewaren. Wie is er aanwezig? Wie heeft er vakantie? Wie is tijdelijk afwezig? Dacht je dat deze informatie alleen voor de receptionist of HRM afdeling nodig was, dan heb je het mis. Sterker nog: het personeel is de rode draad in een organisatie. Zowel op de werkvloer als voor eventuele bezoekers is het van belang om te weten wie er aanwezig is.

Met een digitaal aanwezigheidsbord houd je bezoekers én het personeel op de hoogte van de aanwezigen. Altijd en continu. Maar wat kun je precies met dit bord? En hoe pas je dit toe in de praktijk?

Wat is een digitaal aanwezigheidsbord?

Een digitaal aanwezigheidsbord laat op een heldere manier zien wie er in een pand aanwezig is. Het is een gebruiksvriendelijke manier om overzichtelijk te maken wie er op de vloer is. Anders dan papierwerk geeft het aanwezigheidsbord realtime aan wie er op dat specifieke moment beschikbaar is en wie juist niet ter plaatse is. Zeker bij grote bedrijven kan deze informatie erg nuttig zijn. Het biedt controle en inzicht in het personeel.

Een digitaal bord is op vele manieren in te zetten. Het werkt flexibel en is volledig aan te passen naar uw wensen als onderneming. Op welke wijze u het ook toepast: een digitaal aanwezigheidsbord biedt de oplossing.

Digitaal aanwezigheidsbord: praktisch en veilig

Een goed inzicht in de aanwezigen is noodzakelijk bij een instelling. Het voorkomt hectiek, maar draagt ook bij aan de veiligheid. Als er sprake is van een calamiteit, is het van belang om in één oogopslag inzichtelijk te hebben wie er in het pand aanwezig is. Zeker in een noodsituatie is dit wel zo veilig. In vele situaties is het ontzettend praktisch om op orde te hebben wie er op dat moment aanwezig is. Dit wil zeggen: op dit specifieke moment. Als een medewerker een collega nodig heeft en deze toevallig nét de deur uit is, kan dit veel onduidelijkheid veroorzaken. Met een digitaal aanwezigheidsbord voorkom je deze chaos en weet je ook wie er op dat moment pauze heeft of kort de deur uit is.

Narrowcasting als digitaal bord

Narrowcasting is een vorm van digitale communicatie, ook wel Digital Signage. Het is als het ware een eigen tv-kanaal, waarop je de informatie kunt tonen waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Met Narrowcasting verbeter je de interne communicatie binnen een kantooromgeving. Dit gaat hand in hand met een digitaal aanwezigheidsbord. Zien de medewerkers wie er op dat huidige moment aanwezig is, dan weten zij bij wie ze aan de bel kunnen trekken voor een bepaald probleem. Zo ontstaat er dus geen miscommunicatie en kan er actief op een situatie ingespeeld worden.

Het maakt de lijntjes binnen een organisatie korter: iedereen kan zien wie er op dat moment op de vloer aanwezig is en wie buiten de deur is. En dat enkel met behulp van beeldschermen. Dat is de kunst van Narrowcasting.

Digitaal aanwezigheidsbord in de wachtruimte

In één oogopslag aan de bezoekers laten zien welke (tand)artsen of therapeuten er op kantoor zijn? Met een digitaal aanwezigheidsbord voorkom je ongeduldige patiënten in de wachtruimte. Met onze Narrowcasting software kun je hen informeren over de artsen of de uitlooptijd van specialisten tonen. Hierdoor kan de wachttijd verzacht worden en de gastvrijheid voor de bezoekers verhoogt worden. Bovendien voorkomt het dat

Een digitaal bord is dus niet alleen gewenst voor de medewerkers binnen een organisatie, maar helpt bij een uitstekende informatievoorziening en daarmee goede communicatie. Een voorziening waar de bezoekers of patiënten op dat moment behoefte aan hebben.

Digitaal bord in eigen huisstijl

Als organisatie wil je graag één identiteit uitstralen. Bij ZetaDisplay leveren we jouw digitale aanwezigheidsbord daarom in eigen huisstijl. Het bord wordt tot in de puntjes verzorgd. Dit betekent dat we deze voorzien van je logo, kleuren, naam en andere typische stijlkenmerken. Hierdoor straalt jouw organisatie consistentie uit en zie je deze borden overal in het pand terugkomen. De huisstijl levert een positieve bijdrage aan de beleving van de bezoekers. Het geeft de organisatie een professionele uitstraling en bovendien een persoonlijk gezicht.

Digitaal aanwezigheidsbord bij ZetaDisplay

Wil jij je bezoekers of personeel op de hoogte brengen van de aanwezigen in het pand? Met een digitaal aanwezigheidsbord zorg je voor een uitstekende informatievoorziening. ZetaDisplay verbindt jouw wensen met de digitale wereld. Met behulp van beeldschermen brengen we jouw digitaal aanwezigheidsbord in werkelijkheid en verbeteren we de interne communicatie binnen jouw instelling.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu jouw 30 dagen gratis demo aan en probeer het uit!

Digitaal aanwezigheidsbord van ZetaDisplay

Wil jij aan de slag met een digitaal aanwezigheidsbord? ZetaDisplay helpt je graag als full-service leverancier. Met Narrowcasting verbeter je de informatievoorziening. We verzorgen de schermen van A tot Z: van de lay-out tot de daadwerkelijke implementatie.

Wil je ervaren hoe het is om gebruik te maken van een digitaal aanwezigheidsbord? Je kunt direct aan de slag! Je kunt onze software dertig dagen gratis proberen of een gratis adviesgesprek aanvragen. Wij nemen je graag mee door de mogelijkheden. Heb je vragen over de digitale aanwezigheidsborden of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op