Skip to main content Skip to search

Narrowcasting is jouw eigen professionele tv-kanaal

Bij ZetaDisplay geloven we in de kracht van digitale communicatie. In welke branche je ook actief bent: narrowcasting werkt! Een eigen professioneel tv-kanaal is efficiënt, schaalbaar en het allerbelangrijkst: je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment. Het is bewezen dat narrowcasting het meest effectieve instrument is om gedrag op een (beslissings)moment te beïnvloeden. Wij bieden ‘s werelds beste en meest gebruiksvriendelijke oplossing voor narrowcasting. Vraag een demo account aan en start direct met jouw eigen professionele communicatiekanaal.

Wat kun je bereiken met narrowcasting?

 • Het verbetert de interne communicatie binnen de kantooromgeving
 • Het trekt aandacht van klanten, medewerkers en bezoekers
 • Je creëert een warm welkom voor bezoekers
 • Infotainment en entertainment tijdens het wachten
 • Biedt de klant een onvergetelijke experience
 • Het versterken van de merkbeleving
 • Het is een perfecte marketingtool voor upsell & cross sell

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting, ook wel Digital Signage, is een vorm van beeldschermcommunicatie waarbij publiek op een bepaalde locatie wordt bereikt door middel van een beperkt netwerk van audiovisuele displays (televisieschermen).

Je creëert als het ware een eigen professioneel tv-kanaal! Dit is efficiënt, schaalbaar en het allerbelangrijkst: je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment. In welke branche je ook actief bent: narrowcasting werkt!

Beïnvloeden van gedrag met narrowcasting

Narrowcasting is het belangrijkste en meest effectieve instrument om gedrag op een (beslissings)moment te beïnvloeden. Consumenteninzichten en verkoopanalyses in combinatie met de juiste techniek, hardware en content zorgen ervoor dat je aanzet tot activatie. Of het nu gaat om verkopen, informeren, online vergaderen, navigeren, of het digitaal oproepen in de wachtkamer. Met de juiste middelen op de juiste locatie, met de juiste boodschap op het juiste moment zul jij het verschil maken bij klanten, medewerkers, patiënten of bezoekers.

ZetaDisplay is Europees topspeler in het leveren van een complete narrowcasting oplossing. We leveren een voor jou perfecte combinatie in software, narrowcasting schermen en content. Onze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in jouw huisstijl. Informeer nu vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

De voordelen van ons Narrowcasting platform

 • Content beheren in de cloud en op afstand af te stemmen
 • Stem boodschappen af op jouw target audience
 • Onderdeel van jouw totale marketingstrategie op een professionele manier gepresenteerd
 • Korte terugverdientijd en ondersteuning van de digitale transformatie

Onze narrowcasting oplossingen

Met onze narrowcasting oplossingen maak je heel eenvoudig een uitzending voor je eigen zakelijke communicatiekanaal. Of je nu thuis aan het werk bent of op kantoor, je kunt via onze “cloud” oplossing in no time starten met het uitzenden van je digitale visitekaartje. Met ons bijzonder intuïtieve en veelzijdige systeem heb je altijd de regie in handen.

Onze software hoef je niet zelf aan te schaffen, maar ontvang je als een licentie (SaaS). Wij zorgen voor de installatie, onderhoud en het beheer. De software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Meerdere mensen kunnen in een aparte werkruimte aan een uitzending werken. Zonder enige grafische of technische kennis kun je alleen of met anderen een narrowcasting uitzending aanmaken en versturen.

Wat zijn de voordelen van narrowcasting?

Door schermen in te zetten als digitaal communicatiemiddel zijn er voor elke branche voordelen te behalen. Denk aan het verhogen van omzet en bezoekersaantallen, het sturen op producten, het verbeteren van het imago en het creëren van een ultieme customer experience in de retail. In ziekenhuizen en in met de wachtkamer TV bij huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten kun je denken aan het doelgericht informeren over het zorgproces of de uitlooptijd van een specialist en het verzachten van de wachttijd.  Maar ook in de horeca of bij venues zijn er voordelen te behalen met narrowcasting. Breng de actie van de dag onder de aandacht of leidt bezoekers op de juiste manier door een ruimte. Tot slot wordt narrowcasting in de corporate omgeving veelal ingezet om bijvoorbeeld werknemers te informeren met het laatste interne nieuws, processen te stroomlijnen en analyseren in bijvoorbeeld datacentra en deze tool wordt veelvuldig ingezet om de gastvrijheid van bezoekers te verhogen.

Hieronder nog een aantal voordelen op een rijtje: