Skip to main content Skip to search

Wij zorgen voor magie!

Digital signage is een visuele ervaring. Of je het nu scherm, display of tv-toestel noemt. ZetaDisplay verbindt jouw wereld aan onze competenties. Wij voegen de magie toe achter het scherm, zodat jij aan de voorzijde van het scherm opvalt.

Thinking beyond the screen – Een introductie van ZetaDisplay

Shopper ROI

Wij passen de nieuwste analytics toe en hebben de middelen in huis om de regie van de boodschap in handen te nemen, zodat de ROI een vlucht kan nemen.

Technische kennis

We zijn er trots op dat we de hardware, functionaliteiten, onze grafische content en templates naadloos kunnen integreren in het digitale ecosysteem van onze klanten. Techniek laat je aan ons over.

Internationale footprint

Wij leveren en beheren jouw (wereldwijde) internationale organisatie probleemloos met onze expertise op acht kantoren in zes Europese landen.

Sublieme service

Je moet er zeker van kunnen zijn dat je installaties 24/7 veilig zijn en functioneren. Wij hebben een full service beheerafdeling die bewaakt en repareert, ook als je offline bent.

Eigen Content studio

Content is king! Onze templates, contentproductie, content- en channelmanagement houden je installatie up-to-date en relevant. We denken mee en adviseren de marketingafdeling.

Voor alle zintuigen

Niet alleen beeld, maar ook audio en geur kunnen we onderdeel maken van de ultieme experience. Een extra dimensie om de boodschap tot in de puntjes over te brengen.

4 expertises onder 1 dak

Wij zijn communicatiespecialisten en snappen het gedrag van de consument.
We houden van innovatie en maken gebruik van de nieuwste technologieën in Digital Signage om impact te maken.
We leveren de hele funnel en ontzorgen volledig.

Onze experts bedienen de vier kerncompetenties van ZetaDisplay:

Conceptontwikkeling

Op basis van je bedrijfsdoelstellingen en gekeken naar de klantbehoeften ontwikkelen wij een oplossing op maat, dat past binnen het totaalconcept. Op zo’n manier dat het echt waarde toevoegt. Het strategisch plan is transparant en geeft inzichten over de consument, kanaalbeheer, technische integratie, service level agreements (SLA) en contentmanagement.

Software ontwikkeling

Wij zorgen ervoor dat je met ons Content Management Systeem (CMS) eigen content kunt beheren. Wij integreren onze backend en gebruikers met het digitale ecosysteem binnen jouw organisatie.
Met de heldere interface navigeer, stuur en plan je de contentactiviteiten in alle kanalen. We ontwikkelen oplossingen op maat volgens de laatste technische normen.

Installeren

ZetaDisplay verzorgt de volledige installatiefase. We selecteren de juiste hardware, werken wereldwijd met partners die in staat zijn om een feilloze uitrol te leveren en brengen de installatie online.
Een scherm is niet ‘gewoon’ een scherm. Door voor elk project de juiste hardware te kiezen, zorgen we ervoor dat de technische uitvoering is afgestemd op het bedrijfsdoel en de gewenste consumentenervaring.

Beheren

Wanneer jouw Narrowcasting live is, gaat ZetaDisplay verder met de service door controles uit te voeren en finetunen van de installatie. De in de SLA opgenomen afspraken worden effectief; in de overeenkomst worden onder meer de reactietijden, de controlemomenten en de eerstelijns- en tweedelijns beheerniveaus vastgelegd. Wanneer je de installatie verder wilt ontwikkelen, staan wij klaar om te helpen.

“Het succes van een concept en de toepassingen ervan wordt bepaald door de vraag of de vooraf gedefinieerde doelstellingen worden bereikt. Doorlopende evaluatie is essentieel na oplevering. Komt het concept nog steeds overeen met de behoeften van de gebruiker? Welke functionaliteit kan de waarde verhogen? Door suggesties voor verbetering uit te wisselen, periodiek overleg en rapportages werken we samen aan een concept met een optimaal rendement.”

Thinking beyond the screen

Onze ondertitel Thinking beyond the screen houdt in dat we verder denken dan alleen het scherm. Of het nu gaat om het verhogen van verkoop, het inspireren of informeren van klanten, het makkelijker navigeren, patiënten gerust te stellen of medewerkers meer te betrekken; wij hebben de ervaring en competenties om je zakelijke behoeften op te lossen. ZetaDisplay exploiteert meer dan 50.000 installaties in 50 markten wereldwijd. En dit is nog maar het begin…

Benieuwd naar wat Digital Signage voor jouw bedrijf kan betekenen?


Neem contact met ons op.