Skip to main content Skip to search

Fashion

Met talloze modemerken die de aandacht van de consument proberen te trekken, is het van vitaal belang om op te vallen en de aandacht te trekken. Met behulp van Digital Signage kan de klant eenvoudig communiceren over het merk, de tijd die in de winkel wordt doorgebracht verbeteren en uiteindelijk de verkoopconversie ondersteunen. Het communiceren over het merk is een van de belangrijkste factoren voor succes. Afbeeldingen en video’s op het display moeten intrigerend en in het oog springend zijn. Digital Signage biedt modemerken een grote verscheidenheid aan mogelijkheden om op te vallen. Met één klik kan de inhoud in alle winkels worden gewijzigd.

ONDERSTEUNT DE MODE-INDUSTRIE OM ZICH TE ONDERSCHEIDEN

  • Promoot, inspireert en bouwt aan het merk.
  • Ondersteunt evenementen, campagnes of nieuwe collecties.
  • Begeleidt klanten interactief of via digitale klantenservice.
  • Stimuleert impulsaankopen op het verkooppunt.
  • Trekt mensen aan en drijft traffic naar de winkel met high impact content bij de storefront.
  • Draagt bij aan een inspirerende omgeving, die de klantervaring verbetert.
  • Zorgt voor een consistente bewegwijzering door het hele merk.

symbolen fashion
Uitdagingen ZetaDisplay

Uitdagingen

Talrijke merken proberen de aandacht van de consument te trekken.

Vereisten van ZetaDisplay

Vereisten

De getoonde beelden en video’s moeten intrigerend en in het oog springend zijn.

Oplossingen van ZetaDisplay

Oplossingen

Om de klanten interactief of via digitale klantenservice te begeleiden, en om verkeer naar de winkel te leiden met inhoud met een hoge impact op de winkelpui.

BALR.

Het uitdagende deel was om iedereen veilig te houden.

In verband met de wereldwijde pandemie moest bijna elke onderneming en industrie haar veiligheidsmaatregelen heroverwegen om haar klanten en werknemers te behoeden voor schade.  BALR. maakte al gebruik van de ZetaDisplay oplossing voor Digital Signage en heeft narrowcasting displays geplaatst in de winkel in Utrecht. Wij mochten meedenken over hoe zij hun coronavirus veiligheidsmaatregelen duidelijk konden communiceren met hun bezoekers

Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen

ZetaDisplay is een full-service leverancier op het gebied van Digital Signage; schermcommunicatie waardoor klanten in vervoering raken. ZetaDisplay is expert en levert de complete journey; van hardware en slimme software tot content en beheer.