Skip to main content Skip to search

Digital Signage in de Horeca

In de Horeca, met name de fast food- en restaurantsector draait alles erom de klant een snelle en weloverwogen keuze te laten maken. Digital Signage stuurt mee. Een duidelijk, aantrekkelijk en verleidelijk aanbod kan voor een klant het verschil maken bij de keuze van een restaurant. Een visueel aantrekkelijk aanbod, passend bij het moment van de dag, bij de juiste klant, op elke locatie maakt het verschil in gastvrijheid.

Een flexibel productaanbod toegespitst op het moment van de dag

  • Helpt klanten, al dan niet gestuurde, beslissingen te nemen.
  • Vermindert derving van producten.
  • Stimuleert impulsaankopen door verleidelijke en aantrekkelijke aanbiedingen te tonen.
  • Beïnvloedt de keuze van de klant.
  • Verhoogt de mogelijkheden voor up- en cross-selling.
  • Verbetert de sfeer en het imago.
  • Geeft de mogelijkheid tot het bieden van een loyaliteitsprogramma.

animatie digital signage horeca
Uitdagingen ZetaDisplay

Uitdagingen

Kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen en eisen die gesteld worden in een snel veranderende industrie, waarin gastvrijheid en kwaliteit centraal staan. Evenals het realiseren van herhaalbezoeken in een concurrerende markt.

Vereisten van ZetaDisplay

Vereisten

Een consistente publicatie van de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste klant op elke locatie.

Oplossingen van ZetaDisplay

Oplossingen

Een aantrekkelijk productaanbod via digitale menuborden. Wijzigingen en updates real time doorvoeren, zowel centraal als lokaal. In combinatie met dagelijkse automatisch bijgewerkte informatie heeft het restaurant/merk volledige controle over de aanbiedingen.

KFC

Digitale menuborden

In meer dan 100 restaurants in Nederland en België toont KFC het uitgebreide menu en de aanbiedingen via digitale menukaarten van LG, met software van ZetaDisplay. De specifieke monitoren beschikken over een zogenaamde System On a Chip (SoC) in het scherm wat tot aanzienlijke besparing lijdt zowel initieel als in het operationele beheer, stroomverbruik en onderhoud. De Digital Signage software levert de mogelijkheid om de menuborden afwisselend verschillende campagnes te laten tonen. De content kan centraal, maar ook lokaal worden aangemaakt door KFC.

Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen

ZetaDisplay is een full-service leverancier op het gebied van Digital Signage; schermcommunicatie waardoor klanten in vervoering raken. Kort op de bal van de beslissing, daar speel je op in. ZetaDisplay is expert en levert de complete journey; van hardware en slimme software tot content en beheer.