Skip to main content Skip to search

Gezondheidszorg

Zorg is meer dan mensen beter maken. Patiënten hebben behoefte aan een uitstraling en benadering die past bij deze tijd. Communicatie speelt hierin een belangrijke rol. Digital Signage zorg wordt gebruikt om de patiënt op zijn gemak te stellen, te inspireren en het dient als wayfinding tool.

Inzet van Digital Signage in de zorgsector

De gebruikerservaring is ten eerste gericht op praktische informatie en daarnaast als wachtverzachter. De inhoud is vaak een combinatie van op maat gemaakte content en automatisch gegenereerde gegevens. Zowel wachttijden en oproepsystemen als file-, trein- en weersinformatie. Technische betrouwbaarheid is vaak het meest cruciale punt voor de inzet van een Digital Signage zorg oplossing. Pijnpunten zijn betrouwbaarheid, veilige werking en 24/7 bewakingsdiensten.

Ontzorgen met informatieschermen gezondheidszorg

  • Patiënten op hun gemak stellen en betrokkenheid creëren in een voor hen stressvolle omgeving.
  • De juiste informatie bieden, op het juiste moment, aan de juiste doelgroep via informatieschermen
  • Verlaagt de werkdruk van jouw personeel
  • Zowel lokaal als centraal efficiëntie updates en informatiebeheer afhandelen
  • Digital Signage koppelen aan een nummer-/oproepsysteem

Met oplossingen voor Narrowcasting in de zorg kan je uitermate goed inspelen op het delen van waardevolle en up-to-date nieuws aan patiënten. Narrowcasting schermen zorgen voor een betere beleving en voegen waarde toe.

animatie digital signage gezondheidszorg
Uitdagingen ZetaDisplay

Uitdagingen

Patiënten hebben, naast directe zorg, behoefte aan een uitstraling en benadering die past bij deze tijd. Daarnaast wordt de werkdruk van je medewerker steeds hoger.

Vereisten van ZetaDisplay

Vereisten

Technische betrouwbaarheid is vaak het meest cruciale punt voor de inzet van een Digital Signage oplossing.

Oplossingen van ZetaDisplay

Oplossingen

Creëer een basis van vertrouwen in jouw ziekenhuis of zorginstelling door informatieschermen met de juiste functionaliteiten en communicatie te bundelen.

Ontdek de mogelijkheden voor Digital Signage in de gezondheidszorg

Van content tot beheer, ZetaDisplay levert je een full-service oplossing. Van hardware en slimme software tot content en beheer. Een oplossing die je flexibel kunt aansturen en die daarbij schaalbaar en dynamisch is.

Medisch Centrum Leeuwarden

Centraal aangestuurde boodschappen en mogelijkheid voor evacuatieoproep

Algemene informatie over het ziekenhuis, huisregels, wayfinding en medisch nieuws vanaf de eigen website. Gecombineerd met infotainment in de vorm van weer, verkeer en social media berichten. En natuurlijk informatie per poli. Zoals het team per afdeling; automatisch gekoppeld aan het actuele werkrooster.
In geval van nood of bij een evacuatieoefening kan met één druk op de knop de calamiteitenfunctie worden geactiveerd. Een totaaloplossing die flexibel, schaalbaar en dynamisch is.

Benieuwd wat Digital Signage voor jouw organisatie kan betekenen?


Neem contact met ons op.