Skip to main content Skip to search

Publieke ruimtes

Op veelal druk bezochte locaties waar consumenten reizen of samenkomen is er weinig overzicht. Of het nu gaat om een conferentiecentrum, een station of een bioscoop, vaak heb je te maken met veel mensen in een kort tijdsbestek in een stressvolle openbare omgeving. Digital Signage wordt op deze plekken ingezet om mensen van A naar B te navigeren in een snel veranderende omgeving, om mensen van actuele en relevante informatie te voorzien, maar ook zeker als imposante eyecatcher. De inhoud kan een combinatie zijn van op maat gemaakte informatie en automatisch gegenereerde gegevens. Helemaal in deze dynamische omgeving zijn technische betrouwbaarheid en 24/7 bewakingsdiensten essentieel.

Navigeren van de publieke sector

  • Dynamisch en flexibel.
  • Wayfinding te combineren met andere vormen van communicatie.
  • Is hulpmiddel voor zowel bezoeker als personeel.
  • Met één druk op de knop een calamiteiten-scenario.
  • Werkt veilig en zonder onderbrekingen.
  • Toont de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste groep mensen.
  • Verhoogt de efficiëntie in het werkproces.
  • Communiceert op een moderne en aantrekkelijke manier.

animatie digital signage publieke ruimte
Uitdagingen ZetaDisplay

Uitdagingen

Om mensen van de juiste informatie te voorzien in een snel veranderende en drukke omgeving.

Vereisten van ZetaDisplay

Vereisten

Technische betrouwbaarheid is een must. Evenals flexibiliteit en de snelheid waarmee je een uitzending aan kunt passen.

Oplossingen van ZetaDisplay

Oplossingen

Een doordacht concept toegespitst op een dynamische branche. Op voorhand zijn scenario’s in te stellen om ad hoc te kunnen reageren op veranderende situaties.

RAI Amsterdam

Met één druk op de knop de juiste bewegwijzering per scherm

Bijna 800 schermen en twee gigantische LEDwalls, die meer dan 650 unieke narrowcasting kanalen tonen met een totaal bereik van 10 miljoen bezoekers per jaar.
RAI Amsterdam is omgetoverd tot een flexibele multi-use & multipurpose evenementenlocatie waar digitale bewegwijzering, geëxploiteerde narrowcasting content én live content een pakkende bezoekerservaring bieden.

Pathé

Er werd een onvergetelijke wow-ervaring voor de bioscoopgasten gecreëerd. Bij de ingang werd voor het eerst in de geschiedenis van Pathé een enorme videowall van maar liefst 12 schermen van zeer hoge resolutie en helderheid geïnstalleerd om de vele bezoekers te verwelkomen.