; ; Skip to main content Skip to search

Digital Signage software

De Digital Signage software die wordt gebruikt om content te plannen en te structureren is bijna net zo belangrijk als de content zelf. Hoe eenvoudiger verschillende onderdelen van het content managementsysteem kunnen worden opgezet hoe effectiever het systeem zal worden toegepast. ZetaDisplay biedt een platform dat je hierbij ondersteunt en werk uit handen zal nemen door zo veel mogelijk te automatiseren. Creëer maximale impact met jouw uitzending met een minimale investering in tijd. Ervaar het zelf en probeer onze demo 30 dagen gratis!

Ons platform stelt je in staat om verschillende kanalen op te zetten zodat de juiste content wordt getoond op de juiste plek. Content in de etalage behoort, volgens wetenschappelijke studies, kort en krachtig te zijn. Trek in een zo kort mogelijke tijd de aandacht van passanten en verleid hen de winkel in te gaan. Eenmaal binnen is er meer tijd om de bezoeker te informeren en te beïnvloeden in zijn koopgedrag. Nog altijd is het belangrijk dat de juiste content op de juiste plek wordt weergegeven. Ons platform stelt u in staat dit eenvoudig in te regelen.

Hoe werkt onze narrowcasting software?

Met onze narrowcasting software (ook wel digital signage software) maak je heel eenvoudig een uitzending voor je eigen communicatienetwerk dat bestaat uit één of meerdere schermen, op één of meerdere locaties. Of je nu thuis aan het werk bent of op kantoor, je kunt via onze “cloud” oplossing in no time starten met uitzenden. Onze narrowcasting software is gebouwd met als doel een gebruiksvriendelijke CMS voor iedereen.

Met behulp van intuïtieve tools en een uitgebreide set aan templates creëer je een uitzending die past bij jouw branding. Alles wat je wilt uitzenden, sleep je eenvoudig naar een playlist om deze vervolgens met één druk op de knop te kunnen versturen naar de juiste digitale schermen.

Hoe kun je de digital signage sofware inzetten?

Ons Digital Signage platform is een cloudoplossing – om het te gebruiken heeft u alleen een standaard internetverbinding nodig. Het kan worden ingezet in een breed scala aan toepassingen:

 • Weergave van unieke content op specifieke locaties
 • Inplannen van content op vooraf bepaalde tijdstippen
 • Scenario-based content op basis van dynamische omgevingsfactoren
 • Applicaties met interactieve schermen
 • Koppelen van realtime databronnen en daarmee altijd automatische updates
 • Aanpasbare sjabloons op basis van de huisstijl en eigen voorkeuren

Voordelen van onze narrowcasting software

Ons Digital Signage platform kan worden ingezet in een zeer grote diversiteit van toepassing, allemaal vanuit één beheeromgeving. Of het nu gaat om het weergeven van content op specifieke locaties, op vooraf bepaalde tijden, scenario based content op basis van omgevingsfactoren of applicaties met touch schermen, alles kan vanuit één krachtig CMS-platform.

Met onze Digital Signage software is integratie met externe systemen en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten over het algemeen eenvoudig te realiseren. Zeker met het oog op de huidige technologische ontwikkelingen is het essentieel om een systeem aan te schaffen dat volledig future proof is.

Waarom kiezen voor de software van ZetaDisplay?

 • Het houdt een klant langer in de winkel en leidt tot hogere conversie.
 • Biedt de klant een onvergetelijke experience.
 • Verhoogt traffic en zorgt voor klantretentie.
 • Het versterkt de merkbeleving door een omnichannel benadering.
 • Efficiënte inzet van de totale marketingmix.
 • Biedt de retailer een extra promotie- of reclamemiddel.

Wij bieden een totaaloplossing voor digital signage en leveren de complete journey; van hardware en een gebruiksvriendelijk platform tot de content en beheer.

Klantcase: Digital signage software oplossing bij Decathlon

ZetaDisplay is de trotse partner van Decathlon voor alle Digital Signage oplossingen. In samenwerking met ZetaDisplay heeft Decathlon haar huidige digitale communicatiestrategie en gedefinieerde gebieden herzien om deze te verbeteren. Omdat Digital Signage zoveel meer is dan een beeld of video op een scherm, was de grootste uitdaging voor Decathlon om de juiste content, op het juiste moment, bij de juiste mensen te krijgen.

ZetaDisplay heeft de narrowcasting oplossingen momenteel uitgerold in de bestaande Decathlon-winkels in Nederland en implementeert het ook in de komende nieuwe winkels. 

KLANTCASE: BALR. Software oplossing op Hoog Caterijne in Utrecht.

In verband met de wereldwijde pandemie, bekend als het coronavirus, moest bijna elke onderneming en industrie haar veiligheidsmaatregelen heroverwegen om haar klanten en werknemers te behoeden voor schade. Zij benaderde ons om met hen mee te denken hoe zij de coronavirus veiligheidsmaatregelen duidelijk konden communiceren met hun bezoekers. BALR. maakt al gebruik van de ZetaDisplay oplossing voor Digital Signage en heeft Narrowcasting displays geplaatst in de winkel op Hoog Catharijne winkelcentrum in Utrecht.

Probeer onze Signage software nu 30 dagen gratis

ZetaDisplay biedt ‘s werelds beste en meest gebruiksvriendelijke Digital Signage software. Probeer onze software direct uit door een demo account aan te vragen en start direct met een customized professioneel communicatiekanaal. De installatie kun je eenvoudig zelf doen met onze digitale plug & play handleiding. Een standaard internetverbinding volstaat.

;