Skip to main content Skip to search

Digital Signage software

Een krachtig hulpmiddel om op een innovatieve manier de doelgroep te bereiken. Digital Signage software dat wordt gebruikt om content te plannen en te structureren is bijna net zo belangrijk als de content zelf. Hoe beter verschillende onderdelen van het content managementsysteem worden opgezet, hoe effectiever het systeem kan worden toegepast.

ZetaDisplay biedt een platform dat je hierbij ondersteunt en werk uit handen neemt door zo veel mogelijk te automatiseren. Creëer maximale impact met jouw uitzending met een minimale investering in tijd. Ervaar het zelf en probeer onze demo 30 dagen gratis!

De juiste content op het juiste moment met instore marketing software

Content in de etalage behoort, volgens wetenschappelijke studies, kort en krachtig te zijn. Trek in een zo kort mogelijke tijd de aandacht van passanten en verleid hen de winkel in te gaan. Eenmaal binnen is er meer tijd om de bezoeker te informeren en te beïnvloeden in zijn koopgedrag. Nog altijd is het belangrijk dat de juiste content op de juiste plek wordt weergegeven. Ons platform stelt je in staat de instore marketing software eenvoudig in te regelen.

Hoe werkt onze Narrowcasting software?

Met onze Narrowcasting software (ook wel Digital Signage software) maak je heel eenvoudig een uitzending voor je eigen communicatienetwerk. Bestaande uit één of meerdere schermen, op één of meerdere locaties. Of je nu thuis aan het werk bent of op kantoor, je kunt via onze “cloud” oplossing binnen no time starten met uitzenden. Onze Narrowcasting software is gebouwd met als doel: een gebruiksvriendelijk CMS voor iedereen.

Met behulp van intuïtieve tools en een uitgebreide set aan templates creëer je een uitzending die past bij jouw branding. Alles wat je wilt uitzenden, sleep je eenvoudig naar een playlist om deze vervolgens met één druk op de knop te kunnen versturen naar de juiste digitale schermen.

Hoe kun je de Digital Signage sofware inzetten?

Ons Digital Signage platform is een cloudoplossing – om het te gebruiken heeft u alleen een standaard internetverbinding nodig. Het kan worden ingezet in een breed scala aan toepassingen:

 • Unieke content op specifieke locaties;
 • Inplannen van content;
 • Scenario-based content op basis van dynamische omgevingsfactoren;
 • Applicaties met interactieve schermen;
 • Koppelen van realtime databronnen en daarmee altijd automatische updates;
 • Aanpasbare sjabloons op basis van de huisstijl en eigen voorkeuren.

Voordelen van onze Narrowcasting software

Zet het Digital Signage platform in een zeer grote diversiteit van toepassing neer, allemaal vanuit één beheeromgeving. Met onze Digital Signage software is integratie met externe systemen en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten over het algemeen eenvoudig te realiseren. Zeker met het oog op de huidige technologische ontwikkelingen is het essentieel om een systeem aan te schaffen dat volledig future proof is. Of het nu gaat om het weergeven van content op specifieke locaties, op vooraf bepaalde tijden, scenario based content op basis van omgevingsfactoren of applicaties met touch schermen, alles kan vanuit één krachtig CMS-platform.

Waarom kiezen voor de narrowcasting software van ZetaDisplay?

 • Klant langer in de winkel houden met een hogere conversie.
 • Een onvergetelijke experience bieden.
 • Verhoogt traffic en zorgt voor klantretentie.
 • Versterkt de merkbeleving door een omnichannel benadering.
 • Efficiënte inzet van de totale marketingmix.
 • Biedt een extra promotie- of reclamemiddel.

Wij bieden een totaaloplossing voor digital signage en leveren de complete journey; van hardware en een gebruiksvriendelijk platform tot de content en beheer.

Klantcase: Digital signage toepassingen bij Decathlon

ZetaDisplay is de trotse partner van Decathlon voor alle Digital Signage oplossingen. In samenwerking met ZetaDisplay heeft Decathlon haar huidige digitale communicatiestrategie en gedefinieerde gebieden herzien om deze te verbeteren.

Omdat Digital Signage zoveel meer is dan een beeld of video op een scherm, was de grootste uitdaging voor Decathlon om de juiste content, op het juiste moment, bij de juiste mensen te krijgen.

ZetaDisplay heeft de narrowcasting oplossingen momenteel uitgerold in de bestaande Decathlon-winkels in Nederland en implementeert het ook in de komende nieuwe winkels. 

KLANTCASE: BALR. Software oplossing op Hoog Caterijne in Utrecht.

Veel ondernemingen en industrieën moesten haar veiligheidsmaatregelen heroverwegen om klanten en werknemers te behoeden voor schade. BALR. benaderde ons om met hen mee te denken hoe zij de veiligheidsmaatregelen duidelijk konden communiceren met hun bezoekers.

BALR. maakte al gebruik van de ZetaDisplay oplossing voor Digital Signage en heeft Narrowcasting displays geplaatst in de winkel op Hoog Catharijne winkelcentrum in Utrecht.

Probeer onze Signage software nu 30 dagen gratis

ZetaDisplay biedt ‘s werelds beste en meest gebruiksvriendelijke Digital Signage software voor iedere situatie. Of je nu bezoekers wilt verleiden, medewerkers wilt enthousiasmeren of klanten eenvoudig wilt navigeren naar de juiste plek: Wij hebben er de juiste oplossing voor.

Probeer onze software direct uit door een demo account aan te vragen en start direct met een customized professioneel communicatiekanaal.

De installatie kun je eenvoudig zelf doen met onze digitale plug & play handleiding. Een standaard internetverbinding volstaat.