Skip to main content Skip to search

Narrowcasting Schermen

Het gaat om de perfecte combinatie tussen hardware en software. Beide zijn nodig om te komen tot de beste oplossing voor jouw digitale communicatienetwerk. ZetaDisplay levert naast Digital Signage software, ook de hardware en alles daaromheen.

De mogelijkheden voor wat betreft Digital Signage ofwel Narrowcasting zijn legio. Hierbij kijken we naar de omgeving en het doel waarvoor ze worden ingezet. Zo zal een winkeletalage worden voorzien van een scherm met een hoge lichtopbrengst om ook op een zonnige dag de content goed te kunnen zien, en zal een videowall worden samengesteld uit daarvoor bestemde schermen om een naadloos beeld te creëren en kleurafwijkingen te voorkomen.

Hoe zet je jouw digitale Narrowcasting schermen in?

Narrowcasting schermen kunnen voor talloze doeleinden worden ingezet. Denk hierbij aan digitale reclameschermen binnen de retail, menuborden bij horecagelegenheden en tankstations, schermen in wachtkamers van een ziekenhuis of een videowall op een corporate hoofdkantoor. In alle gevallen is de hardware afgestemd op de locatie en het doel.

Dé voordelen van een totaaloplossing bij ZetaDisplay:

  • Dé perfecte combinatie van hardware en software voor een aantrekkelijke prijs.
  • Onze digital signage schermen zijn horizontaal (landscape) en verticaal (portrait) te gebruiken.
  • Hardware en software zijn eenvoudig op afstand te beheren.
  • Het versterkt de merkbeleving door een omnichannel benadering.
  • Standaard minimaal drie jaar fabrieksgarantie op de narrowcasting schermen.

De optimale Digital Signage oplossing

Het gaat om de juiste combinatie tussen de hardware en de software. Beiden zijn nodig om tot de optimale Digital Signage oplossing te komen, welke ingezet kan worden voor jouw doeleinden. Wij hebben de expertise in huis om hierin te adviseren, te leveren, te installeren én te beheren.

Onze cloud based software is speciaal ontwikkeld voor de professionele schermen van Samsung en LG met een ingebouwde mediaplayer. Daar zijn we best wel trots op! Want beide merken zijn marktleider in het leveren van schermen voor Narrowcasting. En dat is niet voor niets. Hun professionele displays staan garant voor een hoge kwaliteit, beschikken over hoogwaardige onderdelen zodat deze geschikt zijn voor een 24/7-werking en hebben een langere garantietermijn.

De digitale schermen van deze leveranciers werken goed samen met de software van ZetaDisplay en zorgen voor een uniek beleving bij klanten, medewerkers of prospects.

De voordelen van ons Digital Signage platform

  • Deel jouw boodschap op het juiste moment aan het juiste publiek.
  • Maak van Digital Signage een geïntegreerd onderdeel van jouw digitale communicatie
  • Eenvoudig in beheer en snel schakelen tussen informatiekanalen.
  • Haal meer uit je digitale communicatie en motiveer bezoekers, klanten en leads om actie te ondernemen.

Samenwerking met hardware leveranciers

ZetaDisplay is een full-service leverancier op het gebied van Digital Signage; van hardware en een gebruiksvriendelijk CMS tot content en beheer. It’s all about user experience voor kijker en gebruiker! Bekijk hieronder de hardware leveranciers waarmee wij intensieve en langdurige samenwerking hebben.

Samsung

ZetaDisplay en Samsung hebben sinds 2017 een wereldwijde samenwerking. Ieder scherm dat de Samsung fabriek verlaat, is reeds standaard uitgerust met ZetaDisplay software. Dit zorgt voor de meest optimale synergie tussen ZetaDisplay software en Samsung hardware. Door deze samenwerking kan snel en efficiënt, zowel nationaal als internationaal worden uitgerold. A-merk hardware tegen de beste condities, altijd én overal.

LG

Voor LG geldt dat het besturingssysteem webOS is ingebouwd in bijna ieder scherm van LG, een externe mediaspeler is daarom overbodig. Dit leidt tot minder kosten, eenvoudige installatie en minder onderhoud. De professionele displays van LG werken precies zoals we willen dat ze werken. State-of-the-art, betrouwbaar en ijzersterk. Dit maakt de schermen perfect geschikt voor narrowcasting.

System on a Chip (SoC) monitoren

Naast de losse digital signage displays is onze software ook geschikt voor SoC schermen. Dit zijn narrowcasting schermen waarbij de mediaplayer volledig is geïntegreerd in het scherm. Duurzaam, efficiënt en kostenbesparend! Uiteraard werken we ook met losse mediaplayers. Deze zijn krachtig in performance en hiermee kun je naast één individueel scherm, ook meerdere schermen tegelijk (een videowall) aansturen.

Andere hardware leveranciers

Naast Samsung en LG zetten wij ook regelmatig hardware in van andere A-merk leveranciers, zoals onder andere Dell, Philips en Elo. Met deze leveranciers hebben we periodieke afstemming op gebied van inkoop en innovatie. Op deze manier zijn we altijd direct op de hoogte van nieuwe – voor onze klanten relevante – technische ontwikkelingen. In een aantal gevallen komt het voor dat er reeds narrowcasting displays aanwezig zijn en dat deze gewoon goed werken. Geen probleem! We hebben voldoende mogelijkheden om toch gebruik te kunnen maken van onze software.

Digitale schermen en communicatie

Wij geloven in de kracht van digitale communicatie. Door digital signage toepassingen en het gebruik van digitale schermen kun je de juiste boodschap op de doelgroep afstemmen. Digitale schermen die individueel te bedienen zijn en het beslissingsmoment van bezoekers kan beïnvloeden. In iedere branche kunnen digitale schermen aanzetten tot activatie. Met de juiste boodschap op het juiste moment zul jij het verschil maken bij klanten, medewerkers, patiënten of bezoekers.

Probeer onze digital signage oplossing nu 30 dagen gratis

Wij bieden een “cloud” oplossing. Dat betekent dat het CMS vanaf elke internetlocatie te benaderen is. Zo kun je thuis of op kantoor je content aanpassen en versturen naar de schermen. Met ons bijzonder intuïtieve en veelzijdige systeem heb je altijd de regie in handen.

Ben je op zoek naar een maatwerk oplossing of wil je reeds aanwezige data en/of functionaliteiten integreren? Wil je uitgebreide koppelingen tussen verschillende systemen? Ook die kennis en ervaring hebben wij in huis. Neem nu contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.