; ; Skip to main content Skip to search

Digitale menuborden

Gastvrijheid en beleving zijn steeds belangrijker in een horeca omgeving. Of het nu gaat om een horeca lounge in een theater of bioscoop, een bedrijfsrestaurant, een tankstation of een fastfood restaurant, overal willen gasten geïnspireerd worden. Dit betekent dat de traditionele menulijsten plaatsmaken voor digitale menuborden die smakelijke producten presenteren afgestemd op het moment van de dag.

Door middel van het communiceren via schermen creëer je mogelijkheden. Met onze gebruiksvriendelijke software toon je op een menubord een accurate weergave van de keuken, ’s morgens, ’s middags en ‘s avonds. Attendeer je gasten op aanbiedingen of entertain ze als voorafje op hun diner. Welke kant je ook op gaat, ZetaDisplay is expert in alle soorten food signage in meer dan 50 landen wereldwijd. We denken graag met je mee hoe jij je aanbod aantrekkelijk kunt overbrengen richting je gasten, hoe je kunt sturen op producten en upsell kunt realiseren.   

Voordelen van digitale menukaarten

Standaard prijsborden vervangen voor digitale, aantrekkelijk variant. Naast het feit dat het er fraaier uitziet heeft het veel meer voordelen:

• Mogelijkheid tot het tonen van smakelijke productfoto’s
• Het kunnen tonen van de verse bereiding middels video’s
• Inspelen op het moment van de dag
• Flexibel wanneer een prijs wijzigt of artikel is uitverkocht
• Zowel centraal als lokaal aan te beheren
• Mogelijkheid om klantkaart en schermen te koppelen
• Professionele uitstraling

Gemak

Met digitale menuborden bespaar je kostbare tijd en onnodige kosten. Binnen een paar seconden worden gerechten toegevoegd, de dagschotel in prijs verlaagd of een uitverkocht menu verwijderd.  Alles in een handomdraai, sneller dan je een bestelling op kunt nemen. Centraal kan het assortiment, de prijzen en de visuals worden bijgehouden en aangepast. De content kan daarbij voor elke locatie afwijken indien gewenst. Het systeem is echter zo eenvoudig, dat ook een vestiging lokaal het scherm eenvoudig kunnen bedienen. Uiteraard is het systeem zo ingericht dat op lokaal niveau enkel de content voor die vestiging wordt aangepast.

Beleving

De horeca is een combinatie van branding en beleving. Hoe simpel en authentiek iets ook is vormgegeven, uiteindelijk is over elk hoekje van de zaak nagedacht. Daarom is het belangrijk dat digitale menuborden passen in het totale concept. Kleur, vormgeving, visuals, alle componenten moeten het merk uitstralen en de gast, naast een productaanbod, een behaaglijk gevoel geven. De content moet dus passen bij de doelgroep.  Denk ook eens aan de mogelijkheid tot het kunnen bieden van een vrolijke uitstraling met een op kinderen afgestemd aanbod tijdens een kindermiddag in het theater of juist een meertalig keuzemenu op een internationaal event. Kies daarom voor een flexibele oplossing die is toegespitst op jouw concept.

Digitale menuborden

Wij hebben al diverse mooie projecten en toepassing mogen verzorgen voor onderstaande klanten. 

Kentucky Fried Chicken

BP Wild Bean

Bold Kitchen

Total

Digitale menuborden van Zeta Display

Onze gebruiksvriendelijke software voor digitale menuborden is wereldwijd te vinden. Je kunt direct aan de slag met jouw digitale menukaart of een food channel in jouw restaurant. Ervaar zelf hoe dat is. Probeer onze software dertig dagen gratis. Of vraag een adviesgesprek aan.