Skip to main content Skip to search

Digitale menuborden

Gastvrijheid en beleving zijn steeds belangrijker in een horeca omgeving. Of het nu gaat om de horeca in een theater of bioscoop, een bedrijfsrestaurant, een tankstation of een fastfood restaurant, overal willen gasten geïnspireerd worden. Dit betekent dat de traditionele menulijsten plaatsmaken voor digitale menukaarten die producten smakelijk presenteren, afgestemd op het moment van de dag.

Expert in food signage

ZetaDisplay is expert in alle soorten food signage in meer dan 50 landen wereldwijd. We denken graag met je mee hoe jij je aanbod aantrekkelijk kunt overbrengen richting je gasten, hoe je kunt sturen op producten en upsell kunt realiseren met behulp van digitale menuborden.

Gebruiksvriendelijke software

Door te communiceren via narrowcasting schermen creëer je mogelijkheden. Met onze gebruiksvriendelijke software toon je op een menubord een accurate weergave van de keuken. Attendeer je gasten op aanbiedingen of entertain ze als voorafje op hun diner.   

Digitale menuborden: dit zijn de voordelen

Naast het feit dat digitale menuborden aantrekkelijker zijn, kunt u ook:

• Smakelijke productfoto’s en video’s tonen
• Inspelen op het moment van de dag
• Flexibel zijn bij prijswijzigingen of uitverkoop van artikelen
• Centraal én lokaal te beheer uitvoeren
• Klantkaarten en schermen koppelen

Bespaar tijd en onnodige kosten met digitale menuborden

Met digitale menuborden bespaar je tijd en onnodige kosten. Binnen een paar seconden worden gerechten toegevoegd, de dagschotel in prijs verlaagd of een uitverkocht menu verwijderd. 

“Alles in een handomdraai”

Centraal kunnen het assortiment, de prijzen en de visuals worden bijgehouden en aangepast. Alles in een handomdraai. De content kan daarbij voor elke locatie afwijken indien gewenst, een vestiging kan lokaal het scherm eenvoudig bedienen.

Combineer branding en beleving met digitale menuborden

De horeca is een combinatie van branding en beleving. Hoe simpel en authentiek iets ook is vormgegeven, uiteindelijk is over elk hoekje van de zaak nagedacht.

“Alle componenten moeten het merk uitstralen”

Daarom is het belangrijk dat digitale menuborden passen in het totale concept. Alle componenten moeten het merk uitstralen en de gast een behaaglijk gevoel geven. Weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Neem dan contact op of vraag een 30 dagen gratis demo aan.

Content afstemmen op de doelgroep

De content op de digitale menuborden moet passen bij de doelgroep.  Denk ook eens aan de mogelijkheid tot het bieden van een vrolijke uitstraling met een op kinderen afgestemd aanbod tijdens een kindermiddag in het theater of een meertalig keuzemenu op een internationaal event. Kies daarom voor een flexibele oplossing, toegespitst op jouw concept.


Klanten die digitale menuborden inzetten

Wij hebben al diverse mooie projecten en toepassingen mogen verzorgen voor onderstaande klanten. 

Kentucky Fried Chicken

BP Wild Beans

Bold Kitchen

Total

DOWNLOAD DE DIGITAL SIGNAGE GROWTH GUIDE

Digitale menuborden van ZetaDisplay

Onze gebruiksvriendelijke software voor digitale menuborden is wereldwijd te vinden. Je kunt direct aan de slag met jouw digitale menukaart of een food channel in jouw restaurant. Ervaar zelf hoe dat is. Probeer onze software dertig dagen gratis. Of vraag een adviesgesprek aan.