Skip to main content Skip to search

Digitaal informatiescherm voor heldere communicatie in de zorg

Zorg is meer dan mensen beter maken. Patiënten hebben, naast directe zorg, behoefte aan een persoonlijke benadering en communicatie uitingen die passen bij deze tijd. Heldere en accurate communicatie speelt hierin een centrale rol. ZetaDisplay snapt dit als geen ander. Wij zijn internationaal expert in Digital Signage: in meer dan 50 verschillende landen vertrouwen klanten al op onze Narrowcasting hardware en software. Niet gek als je het ons vraagt, want wij staan altijd klaar om mee te denken over hoe jij Narrowcasting optimaal kunt inzetten voor jouw organisatie. 

Digitale informatieschermen in de wachtkamer

Digitale informatieschermen in de wachtruimte zijn dé moderne oplossing voor communicatie binnen zorginstellingen, van grote ziekenhuizen tot lokale huisartsenpraktijken. Met de ‘patient journey’ als uitgangspunt helpt ZetaDisplay jou als zorginstelling om je doelgroep op het juiste moment te voorzien van de juiste informatie. Zo stel je de patiënt op zijn gemak in een stressvolle situatie. Transparante en accurate communicatie van de informatie waar de patiënt op dat moment behoefte aan heeft ligt aan de basis van een hoge tevredenheid onder bezoekers. Bovendien verlaag je op deze manier de werkdruk bij je medewerkers.

Neem contact met ons op

Voordelen van informatieschermen in de zorg

Het gebruik van narrowcasting in een wachtruimte heeft meerdere voordelen. Denk aan:

  • Heldere en relevante communicatie over het ziekenhuis of de poli
  • Altijd accurate, up-to-date informatie zoals actuele wachttijden
  • Mogelijkheid tot het koppelen met een oproepsysteem
  • Lagere werkdruk voor het personeel door het wegnemen van vragen
  • Hogere efficiëntie door snel informatiebeheer; lokaal én centraal
  • Moderne, persoonlijke en professionele uitstraling
  • Verbeterde gastvrijheid en betrokkenheid

Toepassingen in het ziekenhuis

Digitale schermen in de wachtkamer zijn een aantrekkelijke en zeer functionele manier om informatie over te brengen aan een wachtende patiënt of een bezoeker. Informeer hem of haar over de polikliniek, de behandelmethodes, het momenteel dienstdoende team en de wachttijden per arts, maar stel ze ook op de hoogte van relevant nieuws over de zorginstelling. Digital Signage is echter nog breder toepasbaar. Zo creëert een videowall in de entreehal een warm welkom. Informatieschermen voorzien de bezoeker van algemene informatie over het ziekenhuis en geven inzichten over zorg-gerelateerde onderwerpen.

Wachtkamer informatie systeem

Met (interactieve) digitale bewegwijzering wordt de patiënt of bezoeker vervolgens probleemloos naar zijn of haar punt van bestemming geleid, waar hij of zij zich aanmeldt via een aanmeldzuil, die naadloos samenwerkt met een interactieve kiosk. Hier kan de patiënt informatie vergaren of versturen. Smartphone integratie zorgt voor relevante ondersteuning en voorziet de patiënt van eventuele extra informatie. De hele zorginstelling als één relevant, samenhangend informatienetwerk: zo creëer je tevreden patiënten.

Waarom ZetaDisplay voor uw digitale schermcommunicatie

De manier van informatieverschaffing richting de patiënt is voor een zorginstelling een aanzienlijk onderdeel van de kwaliteitsbeleving van patiënten en bezoekers. Dat begrijpt ZetaDisplay maar al te goed. Wij helpen je graag om tot de beste oplossing te komen voor jouw doelgroep en denken mee over de benodigde functionaliteiten voor verschillende zones in het gebouw. Onze software is gebruiksvriendelijk en onze hardware van hoge kwaliteit. Daarbij hebben wij geruime ervaring in de gezondheidszorg en vele succesvolle projecten mogen uitvoeren.

In de praktijk: klantcase Medisch Centrum Leeuwarden

Praktische informatie, medisch nieuws en aantrekkelijke infotainment. Bij Medisch Centrum Leeuwarden heeft de digital signage van ZetaDisplay een centraal aangestuurd informatienetwerk gecreëerd. Door het hele ziekenhuis heen kan een evacuatieoefening eenvoudig ingezet worden met één druk op de knop van de calamiteitenfunctie. Maar ook op kleine schaal zijn de schermen van toegevoegde waarde: zo wordt in elke poli actuele informatie over het dienstdoende team weergegeven op basis van het werkrooster. Kortom: een totaaloplossing die flexibiliteit, schaalbaarheid en dynamiek moeiteloos combineert.

Maak nu 30 dagen gratis gebruik van ons CMS

ZetaDisplay heeft al vele zorginstellingen een totaaloplossing kunnen bieden voor hun communicatie richting hun patiënten, bezoekers én personeel. Wij zijn er trots op dat we de meest gebruiksvriendelijke Digital Signage software ter wereld aanbieden. Probeer het nu zelf uit en vraag gratis een 30 dagen demo aan om te proeven van de voordelen van onze Narrowcasting oplossing. Wij zijn ervan overtuigd dat het zal bevallen. Ervaar het zelf!