Skip to main content Skip to search

Opvallend communiceren met een videowall

Creëer openheid, transparantie en bewustwording binnen jouw organisatie. Steeds meer organisaties zetten videowalls in als Social Wall, om te communiceren met medewerkers en bezoekers. De afstand tussen directie en werkvloer moet kleiner worden, en de mening van de klanten zichtbaar op de vloer!

DE KEUZE VOOR EEN VIDEOWALL

Narrowcasting zorgt dat je je boodschap heel specifiek kunt afstemmen op de mensen die het beeldscherm zien. Omdat een videowall op een vaste en veelal prominente plaats staat, weet je precies welke doelgroep deze cluster van schermen te zien krijgt. Het grote voordeel van een videowall is dat de schermen zowel individueel als geheel te bedienen zijn. Op deze manier kun je je content optimaal inzetten om je gewenste boodschap over te kunnen brengen. Dit geeft een indrukwekkende uitstraling en je boodschap komt nog beter over bij de doelgroep.

Een videowall is geschikt voor iedere branche

Bij ZetaDisplay weten we zeker dat een videowall voor verschillende branches uitermate geschikt is. Zo kan deze ingezet worden om bezoekers van een groot evenement te inspireren en de beleving te vergroten. Maar kan deze op hetzelfde evenement ook worden ingezet om informatie te tonen aan bezoekers over lezingen of andere sessies. Tot slot is het ook in de retail branche een grote aanvulling.

Videowalls in verschillende soorten en maten

Videowalls zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor 2 schermen, maar ook om veel meerdere schermen te gebruiken en combineren. De meeste LED walls bestaan uit Narrowcasting schermen met naden, maar er zijn ook schermen beschikbaar waarbij de naad zo dun is dat deze niet zichtbaar is. De displays beschikken over een indrukwekkend en scherp beeld waarmee je bezoekers kunt enthousiasmeren en medewerkers op de hoogte kunt houden van actuele wijzigingen en updates.

Videowall inzetten als social wall

Zet een videowall ook eens in als Social Wall. Een Social Wall biedt volop mogelijkheden om de interactie met elkaar aan te gaan. Je ziet exact wat er op social media over de organisatie wordt gezegd. Via statistieken kun je bijvoorbeeld real-time het aantal bezoekers en/of clicks op de website zien, het aantal afgehandelde calls of andere cruciale key performance indicators.

Bewustwording bij medewerkers creëren

Medewerkers kunnen handelen op basis van de informatie die op de videowall. Deze moderne en snelle manier van communicatie draagt bij aan een stukje bewustwording van de strategie en kernwaarden, maar creëert ook draagvlak, draagt bij aan de beleving van een merk, het functioneren van een organisatie of diens rol in de maatschappij. De ontvangen feedback kan als input dienen voor het aanscherpen van het product, – of dienstenaanbod of serviceproposities. 

VIDEOWALL KOPEN OF HUREN

ZetaDisplay is een full-service leverancier in Digital Signage. Onze gebruiksvriendelijke software en CMS zorgt ervoor dat alle content op een mooie manier aan jouw doelgroep kan worden getoond. Om die content te tonen zijn ook de Narrowcasting schermen van groot belang. Het kopen of huren van een videowall kan een fors extra kostenplaatje voor jouw organisatie betekenen en daarnaast wil je ook schermen die goed werken en passen bij de omgeving.

SAMENWERKING HARDWARE MET TOP MERKEN

Doordat wij samenwerken met Samsung en LG kunnen wij de beste schermen met een Full HD resolutie leveren (en uitgerust met ZetaDisplay software). Bij ZetaDisplay kies je dus voor een totaaloplossing voor alles wat met Digital Signage te maken heeft.

De voordelen van ons Digital Signage platform

  • Cloudgebaseerd inhoudsbeheer
  • Boodschappen afstemmen op je publiek – wereldwijd bereik binnen handbereik
  • Een geïntegreerd onderdeel van je digitale ecosysteem
  • Levert snelle ROI om je digitale transformatie te ondersteunen

INDOOR & OUTDOOR VIDEOWALLS

Ook zijn LED videowalls zijn beschikbaar voor outdoor toepassingen en doeleinden. Hier wordt dan uiteraard gebruik gemaakt van waterdichte schermen met een hoge resolutie. Zo kun je bijvoorbeeld een boodschap overbrengen op een festival of ander outdoor evenement. Met onze LED wall creëer je voor bezoekers een unieke ervaring, bijvoorbeeld in de wachtruimte of entree.

Onze oplossingen voor verschillende branches

Videowall toepassing bij: Pathé de Kuip

Om met de tijd mee te gaan besloot Pathé in 2015 om de bioscoopervaring te vernieuwen. Pathé de Kuip wilde af van de traditionele visuele merchandising. In de lobby bereikt een verticale videowall met high-end content de bezoekers van de bioscoop. Hierop worden de laatste filmtrailers getoond. Daarnaast is er een LED videowall geplaatst waarop de beschikbare films in alle zalen getoond worden. Hierdoor vindt er een ideale mix plaats van bezoekers inspireren en informeren. Pathé koos voor een totaaloplossing, waarbij de videowalls een belangrijke rol speelden.

Toepassing van videowalls bij RAI Amsterdam

RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie die jaarlijks zo’n 1,6 miljoen bezoekers ontvangt. De uitdaging van RAI Amsterdam ligt bij het feit dat bezoekers van grote evenementencentra “Hal 8” hen niets zegt. Ze zoeken een beursstand, vergadering of evenement. Met jaarlijks zo’n 600 evenementen lukt dat niet met klassieke borden en bewegwijzering. Voor RAI hebben we in totaal zo’n 790 schermen en twee gigantische LED videowalls, die meer dan 650 unieke narrowcasting kanalen tonen met een totaal bereik van 10 miljoen bezoekers per jaar.

VIDEOWALL BIJ ZETADISPLAY

Een LED videowall is één van de vele verschijningsvormen van schermcommunicatie. Wanneer je niet exact weet welke oplossing voor jou het beste is, ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je namelijk mee de juiste keuze te maken. Wij adviseren je graag op basis van doelstellingen, locatie en doelgroep. We bieden altijd de beste totaaloplossing die voldoet aan de wensen van onze klant. Zo kun je dus bij ons terecht voor de volledige Digital Signage en Narrowcasting oplossing voor jouw bedrijf. Een videowall kan hier dan onderdeel van uitmaken of het hoofdproduct zijn.

We helpen je met het inrichten van de software zodat je altijd de ideale boodschap toont aan jouw doelgroep. Bij ZetaDisplay denken we graag mee over de boodschap die je over wilt brengen naar jouw doelgroep en hoe onze software je daarbij kan helpen. We helpen je bij de strategie die je hebt voor het inzetten van beeld.

Wij helpen je graag met uw wensen voor een LED wall. Van het inrichten van de content tot het plaatsen van de schermen. Informeer, inspireer en zet mensen aan tot actie door onze videowall toepassing.