LARGE FORMAT DISPLAY: DÉ MUST-HAVE VOOR IN JOUW VERGADERRUIMTE

Vergaderen zonder dat daar ook maar één beeldscherm aan te pas komt: kun jij je het nog voorstellen? De techniek binnen het kantoorleven heeft de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Flipovers maakten plaats voor laptops en laptops krijgen nu versterking van grote, digitale displays. Oftewel: Large Format Displays. We vertellen je graag wat dit precies zijn én – nog belangrijker – waarom het jouw vergaderruimte verrijkt.

Wat zijn public displays precies?

Hebben we het over een Large Format Display, ofwel public display, dan praten we over een groot beeldscherm dat je gebruikt in openbare ruimtes. In tegenstelling tot reguliere monitoren, zijn deze displays zó gemaakt, dat ze vaak en langdurig aan kunnen blijven staan. Ze zijn innovatief, van hoge kwaliteit en kunnen gekoppeld worden aan Narrowcasting software.

Een presentatiescherm: efficiënt vergaderen

Je kunt je vast voorstellen: in een vergaderruimte komt zo’n Large Format Display goed van pas. Het is dé manier om jouw presentatie en/of de punten die op de agenda staan visueel te ondersteunen. Het bespreken van kwartaalcijfers, die gloednieuwe bedrijfsvideo laten zien of het doornemen van de maandelijkse takenlijst: het gaat allemaal een stuk efficiënter als je een groot presentatiescherm hebt die voor iedereen in de ruimte zichtbaar is.

Maak vergaderen op afstand makkelijker

Waarvoor een Large Format Display nog meer uitkomst biedt: die collega die thuis, in de trein of in het buitenland werkt, maar tóch aanwezig wil zijn bij de vergadering. Door hem of haar digitaal te videobellen en dit weer te geven op het scherm, is hij/zij er alsnog een beetje bij.

Narrowcasting software voor extra gemak

Zoals we al eerder lieten vallen: een Large Format Display is zó gemaakt, dat hij langdurig aan kan blijven staan. Ideaal om hem te koppelen met Narrowcasting software dus.

Kies je ervoor dat te doen, dan profiteer je van nóg meer gemak. Het is bijvoorbeeld mogelijk op het scherm te tonen wie de vergaderruimte heeft gereserveerd en op welk tijdstip. Of je kunt het scherm inzetten om de gebruiken, huisregels en/of bedrijfskernwaarden onder de aandacht te brengen. Op welke manier je het Large Format Display met Narrowcasting software ook toepast, het voegt daadwerkelijk iets toe aan jouw vergaderruimte. Niet alleen tijdens vergaderingen, maar ook ervoor en erna.

Een Large Format Display dat past bij jouw bedrijf

Het fijne aan public displays is: het is eigenlijk voor iedere vergaderruimte geschikt. Niet alleen omdat elk bedrijf zelf bepaalt wat er op het scherm getoond wordt, ook zijn de displays verkrijgbaar in diverse soorten en maten.

Waar je in die kleine vergaderruimte bijvoorbeeld een wat compacter scherm ophangt, pak je in die grote ruimte – waar mensen ver van het display vandaan zitten – juist extra uit. En waar je in die kleinere kamer voldoende hebt aan Full HD-kwaliteit, heeft een grote presentatieruimte misschien wel een 4K-display nodig.

Case ATG met digitale schermen

Public displays: alle voordelen op een rij

Public displays hebben heel wat handige eigenschappen in petto dus. Dat moge nu wel duidelijk zijn. En als je het ons vraagt, mag zo’n scherm in geen enkele vergaderruimte ontbreken. Voor het gemak zetten we alle voordelen nog één keer op een rij.

  • Het is een makkelijke manier om je presentatie en/of de punten die op de vergaderagenda staan visueel te ondersteunen;
  • Ook collega’s die op afstand werken kunnen eenvoudig deelnemen aan de vergadering;
  • Doordat een public display te koppelen is aan Narrowcasting software, toon je ook vóór en ná vergaderingen relevante content op het scherm;
  • Omdat je kiest uit diverse soorten en maten, is er voor iedere vergaderruimte wel een geschikt scherm te vinden.

Meer uit jouw vergaderruimte halen? 

Streef jij naar een efficiëntere vergaderruimte? En lijkt een Large Format Display jou wel wat? ZetaDisplay helpt je graag aan de juiste hardware én – indien gewenst – aan Narrowcasting software. Neem contact met ons op. Dan nemen we de opties met je door. Heb je vragen of kun je wel wat advies gebruiken? Ook daarmee helpen we je graag.