OPVALLEND COMMUNICEREN MET JE DOELGROEP? MAAK INDRUK MET EEN VIDEOWALL SCHERM!

Mag jouw promotie, aanwezigheid of boodschap groter, opvallender en indrukwekkender? Met videowall schermen spreek je voorbijgangers, klanten, prospects en medewerkers gegarandeerd aan: ze kunnen (vrijwel letterlijk) niet om jou en je videowall schermen heen.

Videowall scherm: wat is het?

Een videowall scherm is een groot scherm dat is samengesteld uit meerdere gekoppelde schermen die naast en boven elkaar zijn opgehangen. Samen vormen alle schermen één groot scherm, oftewel: een videowall.

Dat grote scherm laat jouw eigen content zien. Een videowall scherm is namelijk een onderdeel van Narrowcasting of Digital Signage. Digital Signage biedt je de mogelijkheid om je eigen tv-kanaal samen te stellen dat je in en rond je kantoor kunt laten zien, maar ook buiten op de gevel of op een evenement. Overal waar je een scherm kunt ophangen, trek je zo de aandacht. Een videowall scherm is helemaal een aandachtstrekker. Je maakt ‘m zo groot als je wilt.

3 voordelen van videowall schermen

 • Moduleerbaar: je kiest zelf hoeveel schermen je met elkaar koppelt, en in welke samenstelling je ze koppelt. De schermen hebben dunne bezels die amper opvallen als ze gekoppeld zijn;
 • Mobiel in te zetten en ook te huren: kies voor videowall schermen in je kantoorpand of huur videowall schermen voor op events;
 • Zowel binnen als buiten te gebruiken: ook voor buiten zijn er outdoor led walls die jouw boodschap groot(s) brengen.

Dit doen videowall schermen met je doelgroep

Videowall schermen kun je inzetten voor verschillende doeleinden. Je kunt ermee:

 • Informeren over bijvoorbeeld je dienstenaanbod, promoties en praktische zaken;
 • Entertainen met weetjes, een socialfeed, een nieuwsfeed of een bedrijfspromotievideo;
 • Verbinden en je merk uitdragen met lifestyle content;
 • Waarschuwen door veiligheidsvoorschriften mee te geven;
 • Aanzetten tot actie door je producten of diensten aantrekkelijk neer te zetten en verkooppunten en/of je website te promoten.

Uiteraard kun je al deze facetten van digitale buitenreclame combineren tot één uitzending op je videowall. Alsof je je eigen tv-kanaal hebt: jij kiest wat er op welk tijdstip getoond wordt.

Praktijkvoorbeelden van inspirerende videowall schermen

1. Welkomsvideowall scherm in Pathé De Kuip

Je gaat erheen voor het grote scherm, en dat begint al bij de ingang: Pathé De Kuip heeft videowall schermen gekoppeld tot een lang horizontaal scherm in de centrale hal. Daarop toont de bioscoop promotiemateriaal van nieuwe films op en manier die de kijker direct het verhaal in zuigt. Het enige wat nog ontbreekt in de hal, zijn pluchen zetels.

2. Indrukwekkende verticaal videowall scherm bij Huntigruten

In het hoofdatrium van de cruiseschepen van Huntigruten plaatste ZetaDiplay verticale videowall schermen van maar liefst 17,5 bij 6,5 meter. Daarop worden de hoogtepunten van de reis getoond in adembenemende foto’s. Een onvergetelijke cruise begint nu op de schepen van Huntigruten al als je aan boord gaat.

3. Altijd de juiste sfeer met videowall schermen bij RAI Amsterdam

Steeds weer, met krappe planningen, de gehele ruimte omtoveren om een compleet andere sfeer uit te ademen: dat is de uitdaging waar beurs- en congrescentrum RAI Amsterdam voortdurend mee te maken heeft. Met dynamische content op videowall schermen is RAI Amsterdam in staat om iedere paar dagen weer in een vingerknip de ambiance om te toveren. Wat ZetaDisplay ook uitvoerde voor RAI Amsterdam: digitale wayfinding, personaliseerbaar door het gehele complex en voor ieder evenement.

Amsterdam RAI

De ambitie van de RAI was simpel: dynamisch bewegwijzeren om zo de klantervaring aanmerkelijk te verbeteren en het navigeren te vereenvoudigen. En tegelijkertijd de operaties van de RAI te versimpelen en de bezoekersstromen beter te sturen, zonder extra personeel. Lees meer over hoe wij dat hebben aangepakt.

Super eenvoudige aansturing met signage software van ZetaDisplay

ZetaDisplay levert alle Digital Signage software en hardware om bedrijven en evenementen volledig te digitaliseren. Zowel de videowall schermen en overige schermen als het contentmanagementsysteem dat nodig is voor de videowall aansturing vind je bij ZetaDisplay.

De voordelen van onze videowall aansturing:

 • Stel eenvoudig en snel je eigen content samen

Ons contentmanagementsysteem is intuïtief: je hebt geen technische kennis nodig om mooie content te kunnen maken. In onze templatebibliotheek vind je prachtige, gebruiksklare templates die je in een handomdraai aanpast en direct kunt inzetten.

 • Het enige dat je zelf hoeft te verzorgen, is een internetverbinding

ZetaDisplay levert alles wat je nodig hebt: de videowall schermen en de videowall aansturing in de vorm van Narrowcasting software. We installeren de schermen ook voor je. Het enige dat jij nog nodig hebt, is een internetverbinding.

 • Alle schermen zijn vanuit één centraal punt aan te sturen

Of je op al je videowalls en losse schermen nu dezelfde content of compleet andere content wilt laten zien: de aansturing van al je content op al je schermen doe je op één centrale plek.

Videowall huren of kopen? Probeer onze videowall aansturing nu 30 dagen gratis!

Wil je een videowall huren voor een evenement of een videowall kopen voor op een vaste locatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we informeren en adviseren je graag!

Bij ZetaDisplay vind je alles wat nodig is voor geslaagde Digital Signage, zowel op het gebied van hardware als van software.

Voordat je overgaat tot een videowall kopen, raden we je aan om onze videowall aansturing 30 dagen gratis uit te proberen. Zo kun je met eigen ogen zien hoe gemakkelijk onze software werkt en hoe jij moeiteloos stop-and-stare content creëert met onze software.