NARROWCASTING: DE TOEKOMST VAN BEWEGWIJZERING OP KANTOOR

Onmisbaar voor een optimale werkomgeving voor personeel en efficiënte bezoeken van gasten. Bewegwijzering op kantoor creëert duidelijkheid en zorgt voor efficiëntie. Kies voor een totaaloplossing met narrowcasting voor de digitale bewegwijzering op kantoor. Zo hou je medewerkers goed geïnformeerd. Daarnaast zijn de schermen ook voor andere communicatie uitingen in te zetten.

Wat is bewegwijzering kantoor en wat kun je ermee?

Zonder bewegwijzering is het net een doolhof. Bewegwijzering kan communiceren wat de functie van een ruimte is, de richting naar het toilet wijzen of mensen waarschuwen. Het geeft duidelijkheid aan bezoekers, personeel en neemt ongemak en onnodige stress weg. Digitale bewegwijzering zorgt dat je kunt inspelen op het moment. De inhoud kan makkelijk worden veranderd, dit zorgt dat je flexibel bent in wat je laat zien.

Bewegwijzering binnen

De weg naar de vergaderruimte, welke vergadering op welk moment plaatsvindt, wie er aanwezig zijn en welke ruimtes beschikbaar zijn. Er zijn talloze opties om bewegwijzering binnen toe te passen. Het grootste voordeel? Je kunt de schermen helemaal zelf personaliseren. Je plaatst de displays makkelijk op locaties waar bezoekers en medewerkers samenkomen.  

Bewegwijzering buiten

Niet alleen binnen, maar ook buiten komt bewegwijzering op kantoor van pas. Toon een interactieve kaart of creëer herkenbaarheid en bekendheid. Je bepaalt zelf hoeveel informatie je toont. Verwelkom je medewerkers en bezoekers en navigeer ze naar de locatie waar ze moeten zijn. Dit zorgt voor een efficiënte besteding van hun tijd, ze zijn minder tijd kwijt om te zoeken naar de juiste locatie.

Bewegwijzering borden én corporate communicatie

Naast de voordelen voor bewegwijzering kun je narrowcasting ook gebruiken als corporate communicatiemiddel. De schermen kunnen worden gepersonaliseerd en aangepast dankzij de software van ZetaDisplay. Dit zorgt ervoor dat het bijvoorbeeld ook toegepast kan worden om bedrijfsboodschappen te zenden naar intern publiek. Je kunt een eigen platform creëren waar medewerkers worden geïnformeerd met de boodschap die jij op dat moment wil versturen.

Zo kan bewegwijzering jouw kantoor verrijken!

Een totaaloplossing op kantoor. Narrowcasting op kantoor is de toekomst van bewegwijzering. Mede doordat het te gebruiken is voor verschillende toepassingen. Je biedt een visuele ervaring doordat wij van conceptontwikkeling tot softwareontwikkeling, de installatie en het beheer voor je uit handen nemen. De schermen worden per locatie afgestemd zodat de uitvoering volledig tot zijn recht komt. Zelf hoef je enkel de contentactiviteit te beheren.

Geïnteresseerd?