WEER- EN VERKEERSINFORMATIE EFFECTIEF DELEN VIA DIGITALE DISPLAYS

Digitale displays vormen de weg naar een perfecte informatievoorziening voor jouw doelgroep. Je houdt hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voedt hen met de informatie die jij op dat moment graag wilt overbrengen. Het resultaat? Tevreden bezoekers en een heldere communicatie bij jouw instelling.

Van drukte op de snelwegen tot een onverwachte plensbui: het is fijn als je hier voor vertrek van op de hoogte bent. Met Narrowcasting van ZetaDisplay kun je alle weer- en verkeersinformatie eenvoudig tonen op strategische plekken in jouw gebouw.

Digitale displays: zo deel je alle verkeersinformatie

Het verkeer staat altijd in beweging. Waar je het ene moment nog rustig met je auto over de snelweg rijdt, kan het verkeer een paar minuten later vast staan door een ongeluk. Om onnodige drukte te voorkomen, kan het helpen om jouw reisinformatie vooraf op te zoeken. Waar staan de files? Zijn er ongelukken gebeurd? Om jouw medewerkers of bezoekers tegemoet te komen, kun je deze verkeersinformatie aanbieden op digitale displays. Het helpt om de gebruikerservaring te stimuleren en jouw doelgroep van A tot Z te informeren.

Zeker in de transportsector is goede verkeersinformatie van cruciaal belang. De efficiëntie van deze organisaties valt en staat met een goede verkeersvoorziening. Actuele updates voorkomen dat het transport vastloopt en ernstig zal vertragen. Door digitale displays te plaatsen met de meest actuele verkeersinformatie voorkom je dat zij – onnodig – in een file terecht zullen komen.

Weer- en verkeersinformatie in de wachtkamer

Veel instellingen met wachtkamers zoeken naar de perfecte wachtverzachter. De tijd tijdens het wachten lijkt vaak erg langzaam te gaan en minuten lijken wel uren te duren. Door op het juiste moment de juiste informatie aan te bieden, houd je je bezoeker tevreden. Verkeer- en weerinformatie kan amusement bieden in een wachtkamer. Het houdt de bezoeker bezig, terwijl zij rustig op hun afspraak wachten in de wachtkamer. Mocht de afspraak uitlopen, zullen zij minder snel geïrriteerd raken en het baliepersoneel van hun werk houden.

Een wachtkamer zonder digitale displays kan erg saai zijn. Bewegende beelden werken als een magneet voor de ogen van bezoekers en houden hun concentratie als geen ander vast. Met de verkeer- en weerinformatie blijven de wachtenden vermaakt, terwijl zij interessante informatie voorgeschoteld krijgen, die zij na hun bezoek goed kunnen gebruiken. De perfecte wachtverzachter.

De kracht van Digital Signage toepassingen

Digital Signage is ontworpen om het gedrag van de bezoekers te beïnvloeden. Het zorgt voor inspiratie en informatie, die de bezoeker op een specifiek moment een speciale ervaring mee kan geven. Digital signage helpt om jouw boodschap over te brengen aan je bezoekers of medewerkers. Het is de uitdaging op jouw bezoekers op een geschikt moment aan te spreken en te voorzien van passende weer- en verkeersinformatie. Verbeter de communicatie in jouw instelling en kies voor de juiste boodschap met Digital Signage.

Verkeer- en weerinformatie met narrowcasting

Vertel jouw eigen verhaal. Waar en wanneer je dit ook wilt. Narrowcasting is een unieke manier om jouw boodschap over te brengen aan jouw doelgroep. Of je nu wilt zorgen voor vermaak of wilt voorzien in de juiste informatie voorziening: wij helpen je om een zo prettig mogelijke ervaring te creëren voor jouw bezoekers.

Zoek je naar de perfecte wachtverzachter of wil je jouw bezoekers ieder moment voorzien van de meest actuele ontwikkelingen? Toon dan verkeer- en weerinformatie op tv schermen. Met de Narrowcasting software voeg je heel eenvoudig de content toe die jij wilt.

Narrowcasting via ZetaDisplay

Wil je Digital Signage gratis uitproberen? Begin vandaag nog met de software van ZetaDisplay en ervaar een maand lang alle voordelen van Narrowcasting.