ZO ZET JE INTERACTIEVE SCHERMEN IN VOOR IN DE VERGADERRUIMTE

Rechttoe rechtaan presentaties zonder interactie met het publiek is verleden tijd. Of je nu een potentiële klant wil overtuigen of medewerkers wilt enthousiasmeren: je presentatie moet pakkend zijn en daar horen mooie visuals bij. En hoe kun je dat beter doen dan met interactieve schermen waarbij je content en animatiebeelden kunt gebruiken en deze aan laten sluiten op jouw presentatieschermen.

digital signage bij van der valk in houten

Bovenstaande is één van de mogelijkheden van Narrowcasting toepassingen in de vergaderruimte. Andere mogelijkheden waar je aan zou kunnen denken:

  • Wachtende bezoekers informeren en de wachttijd plezieriger maken
  • Nuttige informatie delen met medewerkers over actuele onderwerpen
  • Draagvlak creëren onder medewerkers met visual storytelling
  • Creëer een welkomstboodschap voor klanten of leads. Deze kun je zo persoonlijk mogelijk maken als jij wilt. Alles om de ervaring van de klanten te verhogen.

Niet alle Digital Signage toepassingen zijn ook daadwerkelijke interactieve schermen, daarin valt ook nog te variëren. Van nature zijn Digital Signage schermen statisch en kan er per kanaal een keuze worden gemaakt omtrent de te tonen content. Enkel zijn er ook touchscreen varianten die de mogelijkheden nog net wat groter maken.

Digital Signage voor corporate communicatie

Dat Digital Signage een toegevoegde waarde is op kantoor daar zijn wij inmiddels wel achter. Beeld zegt meer dan 1000 woorden en de aandacht trekken en behouden van medewerkers en bezoekers kan soms best lastig zijn. Wanneer jij een unieke beleving kunt creëren, dan blijf je langer top of mind bij je leads en is de scoringskans van een lead automatisch hoger.

Daarbij kun je ervoor kiezen om met Narrowcasting schermen de content toe te spitsen op de bezoeker en is de content eenvoudig aanpasbaar voor het moment van de dag en ook per individueel scherm te beheren. Dat werkt niet alleen uiterst efficiënt, maar is ook nog eens gebruiksvriendelijk.

Interactieve schermen in de retail

De mogelijkheden van touchscreens in de retail zijn legio. Zo realiseerden we voor BALR. al diverse etalageschermen, touchscreens en schermen bij de kassa. Enerzijds met als doel klanten te verleiden tot aankoop, anderzijds door te informeren of juist praktische zaken nóg slimmer te doen. We hebben BALR tijdens de coronapandemie onze ZetaDisplay-software aangesloten te sluiten op hun “klantenbalie”-systeem. Dit zorgt ervoor dat in de etalage automatisch werd getoond hoeveel mensen er in de winkel waren en hoeveel er nog binnen mogen of je nog moet wachten. En natuurlijk alles in BALR. stijl.

BALR locatie voorzien van digitale schermen

Naast BALR mochten we diverse oplossingen en toepassingen leveren in de retail. Een aantal van deze oplossingen:

  • Wij ontwikkelden samen met Luxaflex een shop concept dat de dealers echt helpt in het verkoopgesprek. Dankzij een nieuwe shop vol met inspiratie over raamdecoratie. Een 65” digitaal scherm brengt daarbij het Luxaflex® assortiment nog meer tot leven.
  • Bij nagenoeg alle IT en communicatie elementen in de winkel zijn wij betrokken bij KPN retail. Zelf noemen wij dit ook wel de multimediale inrichting. Denk hierbij aan: Digital Signage, winkelaudio, LED wall, ESLs en de integratie Wachtrijmanagement en klimaatbeheersing. Dit alles laten werken tot een soepel geheel.
  • In elke Decathlon-winkel zijn verschillende vormen van digitale communicatie geïmplementeerd om de klant te informeren, aan te sporen of te helpen op zijn reis door de winkel. Op de juiste momenten werden bezoekers tot actie aangezet en op andere momenten is gekozen voor informatievoorziening. Dit alles om de klantreis op een positieve manier te beïnvloeden.

Ook interactieve schermen in de vergaderruimte realiseren?

Zowel bezoekers als medewerkers een unieke klant of werkbeleving bieden? Met interactieve schermen voor in de vergaderruimte of een andere plek in een corporate omgeving, zorg je voor meer interactie en vergroot je de kans je boodschap succesvol over te brengen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Narrowcasting software van een professionele organisatie: ZetaDisplay helpt verder.