Skip to main content Skip to search

Met de juiste communicatie het gedrag van je doelgroep beïnvloeden

Door middel van relevante communicatie de consument naar een gewenst gedrag begeleiden op het moment van besluitvorming, dat is waar ZetaDisplay aan bijdraagt. Wij ondersteunen onze klant door op het juiste moment, met de juiste boodschap, de juiste stakeholder te bereiken in een fysieke omgeving. De consumenteninterface wordt bestuurd via cloud-gebaseerde software. Internationaal wordt onze industrie erkend als Digital Signage.

Wil jij weten hoe we jouw bedrijf kunnen helpen?

Grenzeloze competenties

Naarmate de Digital Signage industrie volwassener wordt, nemen de eisen en mogelijkheden snel toe:

Fashion retail klanten ontdekken dat ze in één keer content kunnen uitwisselen binnen meerdere landen.
• Meubelretailklanten willen één wereldwijde uitrol om de impact, de merkervaring en de kostenefficiëntie te optimaliseren.
Corporate bedrijven zien dat grenzen slechts een formele scheidingslijn zijn tussen twee landen.
Banken willen hun medewerkers direct en meetbaar over het hele continent bereiken.
Openbaarvervoerbedrijven willen de loyaliteit en de bezettingsgraad van hun klanten verhogen door een op maat gemaakte Digital Signage-oplossing voor het dagelijkse woon-werkverkeer aan te bieden.
Ziekenhuizen en huisartsen ervaren dat zorg bieden direct samenhangt met gastvrijheid en goede service bieden.

Om aan de toegenomen vraag te kunnen voldoen, is ZetaDisplay een internationale footprint aan het creëren. In de afgelopen jaren hebben we daarom toonaangevende lokale Digital Signage bedrijven overgenomen die passen bij de filosofie van het bedrijf om kwalitatief hoogwaardige oplossingen te leveren. Bij ZetaDisplay werken 140 experts op acht kantoren in zes Europese landen. Wij werken als één geïntegreerd bedrijf. Met 20 jaar ervaring op gebied van Digital Signage is ZetaDisplay leider op de Europese markt en is het bedrijf klaar om verder uit te breiden. Wil je bij ons werken?

Onze visie

ZetaDisplays vision is to be the preferred global partner
for nudging behavior at the point-of-decision.

Onze toekomst

Onze strategische doelstellingen zijn:

  1. De ontwikkeling van het bedrijf door zich te richten op professionalisering, internationalisering en standarisatie.
  2. Om de ontwikkeling te stimuleren door middel van hoge klanttevredenheid, investeringen in schaalbare oplossingen en om de basis voor gecontracteerde diensten voortdurend te vergroten.
  3. De natuurlijke partner zijn in onze drie business lines – retail, openbare ruimte en bedrijfscommunicatie.
  4. Versterken van onze leidende internationale marktpositie door verdere autonome groei en aanvullende acquisities.

Doel van de onderneming

ZetaDisplay is een full service- en softwarebedrijf met als doel het creëren en ondersteunen van een gedragsverandering in een fysieke omgeving binnen verschillende branches met inzet van schermen en experience.

Om slimme digitale oplossingen te kunnen leveren, combineren we vier kerncompetentie die ZetaDisplay onder één dak heeft. Wij zijn experts in concept- en communicatieve vaardigheden, softwareontwikkeling en -implementatie die leiden tot proces gestuurde aftermarketservices voor klantondersteuning, monitoring en onderhoud.