Skip to main content Skip to search

Zeta-dag was een groot succes

Op 1 oktober was het zover, de eerste Nederlandse Zeta-dag; “De invloed van digitalisering op corporate communicatie”. Een dag bedoeld om vakgenoten en experts bij elkaar te brengen, kennis te delen en te inspireren.

De kennisbijeenkomst was een doorslaand succes voor alle betrokkenen; er zijn nieuwe netwerken ontstaan en we hebben onze bezoekers kunnen inspireren om verder na te denken en te praten over het onderwerp digitalisering. Wij kijken terug op een uiterst waardevolle en leerzame middag en hopen dat er nog vele zullen volgen. Hieronder een korte sfeerimpressie:

Impressie Zeta-dag

Volg ons ook op Linkedin

Een korte impressie kun je terugzien op ons Linkedin account. Je kunt ons daar ook direct volgen voor updates over ZetaDisplay:


Volg ons hier op Linkedin

ZetaDisplay neemt Gauddi over

Afgelopen week heeft ZetaDisplay B.V. de overname afgerond van Gauddi waarmee ZetaDisplay de leidende Digital Signage aanbieder in Europa is.

Lees hier het volledige bericht

In 2020 zal opnieuw een Zeta-dag worden gehouden in oktober.

Opnieuw een dag waar ook jij als expert in de gelegenheid wordt gesteld kennis te delen en nieuwe inzichten te vergaren.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben over digitalisering van je communicatie kanalen, digital signage of onze klant cases zoals de RAI en KPN, laat het ons weten we helpen jou en je organisatie graag verder. In ieder geval, tot volgend jaar op de tweede Zeta-Dag in de Benelux.

Thinking beyond the screen

Onze ondertitel Thinking beyond the screen houdt in dat we verder denken dan alleen het scherm. Of het nu gaat om het verhogen van verkoop, het inspireren of informeren van klanten, het makkelijker navigeren, patiënten gerust te stellen of medewerkers meer te betrekken; wij hebben de ervaring en competenties om je zakelijke behoeften op te lossen. ZetaDisplay exploiteert meer dan 50.000 installaties in 50 markten wereldwijd. En dit is nog maar het begin…