ZETADISPLAY EN GAUDDI BUNDELEN KRACHTEN

Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat ZetaDisplay & Gauddi samengaan.

Het gecombineerde bedrijf is de leidende Digital Signage aanbieder in Europa wat ons in staat stelt om onze klanten met nog meer comfort te bedienen. Met vergrootte innovatiekracht, een breder en internationaler producten en diensten portfolio en meer executiekracht.

Met meer dan 50 gepassioneerde professionals in Nederland bedienen we samen grote merken als KPN, IKEA, Randstad, Luxaflex, RAI Amsterdam, Ziggodome, Pathé, GrandVision, KFC, De Volksbank, FrieslandCampina met vooruitstrevende digital signage oplossingen.

Het zittende management van Gauddi, Theo Wieckardt en Edo Sleutelberg, versterkt de directie van ZetaDisplay in de Benelux. Samen verwachten wij onze ambities nog sneller waar te kunnen maken in de snel consoliderende en professionaliserende wereld van Digital Signage.

“ZetaDisplay en Gauddi zijn twee organisaties met een unieke en aanvullende propositie. Samen kunnen we ons ontwikkelen in een ‘full-service provider’ met een grotere internationale aanwezigheid. We kunnen complete digital signage oplossingen aanbieden met vooruitstrevende technologie aan onze bestaande en nieuwe klanten.” zegt Theo Wieckardt, CEO Gauddi.

“We opereren in een internationaal sterk groeiende en consoliderende markt met toenemende klant wensen en complexe narrowcasting oplossingen.” Gauddi vertegenwoordigt een belangrijke toevoeging op onze bestaande propositie. Dit zal direct van toegevoegde waarde zijn voor onze gezamenlijke klanten en versterkt onze marktpositie.” aldus Hans-Christiaan de Vaan, directeur ZetaDisplay BV.