RANDSTAD VERLENGT CONTRACT MET DRIE JAAR

We hebben ons contract met Randstad Groep Nederland met nog eens drie jaar verlengd om meer dan 60 Randstad-vestigingen te blijven ondersteunen met Digital Signage, content creatie en beheerdiensten.

Randstad is het nummer één recruitment bureau in de wereld en speelt een belangrijke rol in het helpen van mensen bij het vinden van een baan en het vormgeven van hun carrière. Met de opkomst van het internet waardoor rekruteringsinformatie onmiddellijk beschikbaar is voor iedereen, investeerde Randstad in een Digital Signage oplossing om de online en de fysieke wereld samen te brengen.

Etalages volledig digitaliseren

We kregen internationale erkenning toen we in 2014 met Randstad samenwerkten om de etalages van haar vestigingen volledig te digitaliseren. Vacatures worden automatisch weergegeven op de schermen, met content afkomstig uit een gecentraliseerde database, maar gefilterd op postcode om maximale relevantie te bereiken op alle locaties. Dit is voor 95% geautomatiseerd om een snelle communicatie te garanderen en de druk op het personeel te verlichten, zodat zij meer tijd hebben om zich op hun dagelijkse taken te concentreren.

Zodra werkzoekenden naar binnen zijn gelokt, kunnen ze zich via touchscreens inschrijven en onmiddellijk naar specifieke vacatures zoeken.

Interne communicatie Randstad

Naast externe communicatie ondersteunen we ook de interne communicatie van Randstad. Op het hoofdkantoor is elke verdieping voorzien van schermen met actuele informatie die relevant is voor het personeel, zodat zij de hele dag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen en rondom het bedrijf. Daarbij is ook wayfinding toegepast, zodat iedereen eenvoudig door de panden kan navigeren.

Lees de volledige case study hier: Digital Signage bij Randstad