ZetaDisplay heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Bergendahls & CityGross

Malmö-ZetaDisplay AB (Nasdaq Stockholm: ZETA) kondigt aan dat het bedrijf een raamovereenkomst heeft getekend met de Bergendahls Group voor de levering van Digital signage-oplossingen aan 44 CityGross-winkels in Zweden. De installaties zullen beginnen in december 2018. Het grootste deel van de levering zal plaatsvinden in de eerste helft van 2019. ZetaDisplay raamt het inkomstenpotentieel op 15 MSEK tijdens de vijfjarige contractperiode.

“ZetaDisplay heeft veel expertise in oplossingen voor de detailhandel. Wij stellen het vertrouwen van de Bergendahls Group zeer op prijs,” aldus President en CEO Leif Liljebrunn. “Kruideniers bevinden zich in een belangrijke transformatiefase. Ons aanbod ondersteunt de ambitie van de handel om een aantrekkelijke marktplaats te zijn. Wij voegen slimme visuele communicatie toe om een consumentenervaring in de winkel te creëren en het gewenste gedrag op het beslissingspunt te beïnvloeden,” concludeert Leif Liljebrunn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

ZetaDisplay AB (publ)

Leif Liljebrunn, President and CEO
Phone +46 708-45 80 52 
Email leif.liljebrunn@zetadisplay.com

Ola Burmark, CFO
Phone +46 708-21 57 86
Email ola.burmark@zetadisplay.com

Het gaat om informatie die ZetaDisplay AB verplicht is openbaar te maken krachtens de EU-verordening inzake marktmisbruik en de Wet op de Effectenmarkt. De informatie werd door Leif Liljebrunn verstrekt voor publicatie op 28 november om 09:50 uur.

Over ZetaDisplay

ZetaDisplay is een totaalaanbieder van communicatieoplossingen om gedrag op de laatste meter in een fysieke winkel of kantooromgeving te beïnvloeden. Het bedrijf is gebouwd op een diepgaand begrip van menselijk gedrag in beslissingssituaties. We leveren onze inzichten met behulp van een slim technologieplatform dat boeiende digitale signage en displayoplossingen genereert. Ons totaalaanbod omvat strategie, planning, software, hardware, installatie en contentproductie, alsmede analyse, technische ondersteuning en diensten.

ZetaDisplay is gevestigd in Malmö, Zweden. De onderneming heeft een jaarlijkse netto-omzet van 343 MSEK (12 maanden voortschrijdend) en telt meer dan 140 werknemers in acht kantoren in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Estland en Nederland. De klantenkring bestaat uit grote detailhandels- en servicebedrijven die actief zijn in de Scandinavische landen, de Baltische staten en de BeNeLux. Het aandeel is genoteerd aan de NASDAQ OMX Stockholm Stock Exchange [ZETA].