GAUDDI GAAT VERDER ALS ZETADISPLAY

Gauddi gaat verder onder de naam ZetaDisplay. Nadat ZetaDisplay het bedrijf dat is gespecialiseerd in beeldschermcommunicatie medio oktober 2019 overnam, vindt de naamsverandering op 1 juli plaats.

Gauddi pand Moordrecht

Met 20 jaar ervaring op het gebied van Digital Signage is ZetaDisplay leider op de Europese markt en is het bedrijf klaar om verder uit te breiden. ZetaDisplay exploiteert meer dan 50.000 installaties op 50 markten wereldwijd. Met de toevoeging van Gauddi is ZetaDisplay de grootste Digital Signage aanbieder in Europa.

INTERNATIONALE FOOTPRINT

ZetaDisplay werkt in Nederland met meer dan 50 professionals voor grote merken als KPN, ING, Luxaflex, RAI Amsterdam, Jaguar Land Rover, GrandVision, Ziggo Dome en Pathé aan vooruitstrevende Digital Signage oplossingen. Ruim honderd experts werken in zeven andere kantoren in Europa. Met de overname van Gauddi vorig jaar heeft het van oorsprong Zweedse bedrijf haar internationale footprint verstevigd, om aan de toegenomen klantvraag te kunnen voldoen.

NIEUWE FASE

Edo Sleutelberg, manager sales: “Inmiddels is team Gauddi acht maanden onderdeel van ZetaDisplay. In deze periode zijn we druk bezig geweest om onze activiteiten te integreren. Vanaf 1 juli verdwijnt de naam Gauddi en varen we verder onder de vlag van ZetaDisplay. Ons team kijkt uit naar een nieuwe fase waarin we de prettige en constructieve samenwerking met onze relaties en partners verder voortzetten.”

BESTE PRODUCT

Hans-Christiaan de Vaan, directeur ZetaDisplay: “ZetaDisplay is een full-service leverancier op het gebied van Digital Signage en opereert wereldwijd. We zijn Europees marktleider en samen met Gauddi gaan we een nog bredere doelgroep voorzien van het beste product.”