SUSTAINABLE SIGNAGE: MINDER VERSPILLING, MEER IMPACT

Creëer een win-win situatie waarin je meer impact maakt met je bedrijf met minder verspilling voor het milieu. Duurzame en milieuvriendelijke oplossingen worden steeds belangrijkere maatschappelijke onderwerpen en narrowcasting is een zeer geschikte oplossing als het op de juiste manier wordt toegepast in het bedrijf. Denk aan de vermindering van gebruik in papier en het toepassen van energie-efficiënte mogelijkheden. Lees verder voor meer informatie.

Duurzaamheid met electronic signage

Electronic signage bevordert duurzaamheid op verschillende manieren. Denk aan het verminderen van papier op kantoor of zelfs papierloos werken. Aan de andere kant kan er ook energie worden bespaard door narrowcasting schermen effectief in te zetten. Narrowcasting beïnvloedt het gedrag van de consument of medewerkers en verspreid de boodschap die jij wil. Het continue verspreiden van papieren documenten is daarom niet alleen een meer vervuilende mogelijkheid maar kost ook meer tijd en behoorlijk wat geld.

Verminder het energiegebruik met digital signage

Ga energie-efficiënt om met digital signage met gerichte communicatie. Dit houdt in dat de schermen op de juiste plekken worden geïnstalleerd en worden uitgeschakeld wanneer deze niet in gebruik zijn. Op deze manier helpt electronic signage om het bedrijf duurzamer te maken en direct de interne of externe communicatie te verbeteren. ZetaDisplay denkt graag met je mee om de juiste oplossing samen te stellen.

Voorkom overmatig gebruik van electric signage

Om te voorkomen dat electric signage juist een negatieve invloed heeft en leidt tot verspilling is het verstandig om rekening te houden met een paar factoren. Te veel schermen hebben namelijk effecten op duurzaamheid. Allereerst verspilling van energieverbruik, maar daarnaast ook toename van elektronisch afval wanneer de schermen aan het einde van hun levensduur zijn gekomen. Daarom is het essentieel om evenwicht te houden en duurzaamheid te waarborgen. Neem contact op voor meer informatie of advies.

Bereik de doelgroep op een krachtige en innovatieve manier

Creëer maximale impact bij de doelgroep door verschillende onderdelen van het content managementsysteem goed op elkaar af te stemmen. Op die manier kan het systeem zo effectief mogelijk worden toegepast wat ervoor zorgt dat je door een minimale investering in tijd en energie, maximale impact kunt maken.

Een full-service oplossing voor sustainable signage bij ZetaDisplay

Van hardware, een gebruiksvriendelijk CMS tot content en beheer. ZetaDisplay biedt een full-service aan zodat je op een duurzame en efficiënte wijze gebruik kunt maken van duurzame digital signage oplossingen. Het is een maatwerk oplossing waar je alles naadloos op elkaar kunt laten afstemmen.

Meer informatie? Dowload de Growth Guide hier en lees meer!