ZETADISPLAY WINT TWEE INTERNATIONALE DIGITAL SIGNAGE AWARDS

ZetaDisplay heeft twee wereldwijde prijzen gewonnen bij de International Digital Signage Awards in Amsterdam, Nederland. Beide erkenningen hebben betrekking op de levering van complete Digital Signage-installaties voor de Noorse cruiseschiplijn Hurtigruten. De projecten werden opgeleverd door de Noorse dochteronderneming van de Groep en de prijzen werden uitgereikt voor Technische en Innovatie in Management en voor de beste in het segment resorts, themaparken en attracties.

“Felicitaties aan het Noorse team voor het uitstekend uitgevoerde werk”, zegt CEO Per Mandorf tijdens de ceremonie. “We hebben bewezen dat we in staat zijn complexe opdrachten uit te voeren in een veeleisende klantomgeving op mondiaal niveau. Het is zeer de moeite waard dat de branche ons concurrentievoordeel erkent ”, voegt Mandorf toe. “Het is een trotse dag voor ons team van toegewijde Digital Signage-professionals en een zeer bevredigende internationale erkenning van ons werk voor Hurtigruten”, zegt Ola Sæverås, Managing Director ProntoTV en lid van het groepsbeheer.

VAN DIGITALE ERVARING NAAR DIGITALE ENGAGEMENT

“Als het gaat om Digital Signage, zien we een duidelijke trend dat de eisen van klanten verschuiven van ervaringsgerichte functies naar betrouwbaar aantonen dat onze software en services meetbare waarde toevoegen”, zegt Per Mandorf. In de afgelopen jaren is er veel aandacht geweest voor hardwareoplossingen van groot formaat waarvan de industrie de noodzaak heeft onderschat om het rendement van de investering aan het klantenbestand aan te tonen: “Digital Signage moet bedrijfskritischer worden voor het klantenbestand dan het is. vandaag. We zullen verdere integraties zien met externe softwareoplossingen, partnerschappen en een grotere focus op waardecreatie. Verbeterde functionaliteiten en meetbare betrokkenheid bij de eindconsument zullen een must zijn ”, beschrijft Mandorf de strengere vraag van de industrie naar meetbare prestaties en de ambitie van ZetaDisplay om met succes terug te keren naar de International Digital Signage Awards in 2021.

Malmö, 13 February 2020