ZETADISPLAY TEKENT OVEREENKOMST MET INGKA GROUP

Malmö – ZetaDisplay AB (publ) (Nasdaq Stockholm: ZETA) heeft een wereldwijde Digital Signage raamovereenkomst ondertekend met Ingka Group, ’s werelds grootste meubelverkoper. Het contract omvat IKEA-winkels en kantoren die door de Ingka Group worden geëxploiteerd. Het contract heeft een geldigheidsduur van vijf jaar en gaat in op 1 juli 2019. De overeenkomst omvat de upgrade van bestaande Digital Signage-installaties in 80 IKEA-winkels.

“We zijn erg blij dat we de volgende stap in deze overeenkomst kunnen zetten”, zegt Leif Liljebrunn, CEO van ZetaDisplay. We hebben een relatie opgebouwd die de digitale retailervaring voor de klant verbetert”, voegt Liljebrunn eraan toe. “We zijn blij dat we een oplossing kunnen bieden van conceptontwikkeling tot dagelijkse contractuele diensten. Tijdens de eerste zes maanden van het jaar heeft de groep geïnvesteerd in een verbeterde organisatie om deze kans te grijpen”, besluit Leif Liljebrunn.

Het gaat om informatie die ZetaDisplay AB (publ) volgens de EU-verordening inzake marktmisbruik moet bekendmaken. De informatie werd verstrekt, door Leif Liljebrunn, voor publicatie op 25 juni 2019 om 08:45 uur.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Leif Liljebrunn, President and CEO
Phone +46 708-45 80 52 
Email leif.liljebrunn@zetadisplay.com

Ola Burmark, CFO
Phone +46 708-21 57 86 
E-mail ola.burmark@zetadisplay.com


Over ZetaDisplay

ZetaDisplay levert visuele communicatieoplossingen om gedrag in een fysieke winkel- of kantooromgeving te beïnvloeden. Het bedrijf is gebouwd op een diepgaand begrip van menselijk gedrag in beslissingssituaties. Het totaalaanbod omvat conceptontwikkeling, softwareprogrammering, implementatie en technische contractdiensten. ZetaDisplay is gevestigd in Malmö, Zweden. De onderneming heeft een jaarlijkse netto-omzet van 400 miljoen Zweedse kronen en telt 140 werknemers in acht kantoren in zes Europese landen. De onderneming controleert en onderhoudt vandaag meer dan 50 000 installaties bij klanten op 50 markten. Het aandeel is genoteerd op de NASDAQ OMX Stockholm Stock Exchange [ZETA].