VERKENNING VAN DE SOFTWARE ROADMAP

Director of Software development

We zijn verheugd Mikael Harrén in ons team te verwelkomen als onze nieuwe Director of Software Development. Mikael zal zich richten op de ontwikkeling van onze eigen CMS-platforms en softwareoplossingen, waaronder Engage en Engage+, en leiding geven aan ons internationale R&D-team van de Groep om deze in een nog hoger innovatietempo vooruit te helpen.

Mikael heeft een lange ervaring in het opbouwen van performante multifunctionele softwareontwikkelingsteams in internationale bedrijven. Hij heeft meer dan 20 jaar gewerkt met software ontwikkeling in verschillende industrieën zoals consultancy en outsourcing diensten, industrie, automotive en telecom. Zijn laatste functie was als Director of Digital Solutions bij FLIR Systems, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van oplossingen voor infraroodcamera’s.

Strategische roadmap

In samenwerking met onze Chief Product Officer Johanna Webb zal Mikael onze strategische roadmap uitvoeren om toekomstbestendige producten te creëren die zich voortdurend ontwikkelen in lijn met de behoeften van de markt. Ons R&D-team van de Groep in Zweden, Noorwegen, Nederland en Finland zal zich richten op het creëren van een gemeenschappelijke architectuur en het verenigen van alle producten op dezelfde fundamenten om ons geweldige productaanbod nog verder te verbeteren.

Mikael Harrén, Directeur Software Ontwikkeling bij ZetaDisplay legt uit:
“Nu mensen over de hele wereld terugkeren naar kantoren, winkelbestemmingen en vrijetijds- en evenementenruimtes, is er voor Digital Signage een grote rol weggelegd om mensen veilig te houden, maar ook voor merken om nieuw publiek aan zich te binden met dynamische, doelgerichte content.”
“Het potentieel is enorm en de impact van digitale berichtgeving is nog nooit zo cruciaal geweest. Ik ben enthousiast om deel uit te maken van het team dat oplossingen ontwikkelt die het gemakkelijk en naadloos maken om deze ervaringen te beheren vanuit intuïtieve en gebruiksvriendelijke platforms.”