MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE COLLEGA’S!

We blijven groeien en daarom verwelkomen we drie nieuwe teamleden in onze ZetaDisplay-familie die de functies van Sales Support Manager, Account Manager en Operations Manager op zich nemen. Laten we eens wat meer over hen te weten komen!

Nanda Koenders vervoegt ons als Sales Support Manager. Ze werkt sinds 2005 in de ICT-sector in functies die de verkoop van zowel hardware als software omvatten. Ze heeft ook ervaring als Bid Manager en werkt nauw samen met klanten als Partner Manager.

Calvin komt oorspronkelijk uit Rotterdam, maar woont nu in de mooie provincie Zeeland. Hij brengt zijn weekenden graag door met vrienden, of met zijn vissersboot op de Grevelingen. Calvin treedt bij ons in dienst als Account Manager. Calvin heeft accountmanagement ervaring vanuit een digitale reclame achtergrond, waar hij werkte voor merken in de automotive, muziek en recruitment industrie.

Christiane Wüstkamp is onze nieuwe Operations Manager die leiding zal geven aan het operations team in Nederland vanuit onze kantoren in Rosmalen en Moordrecht. Daarnaast is Christiane een waardevolle en zeer welkome aanvulling op het ZetaDisplay Global Operations Team waar zij haar expertise zal inbrengen in onze internationale projecten.