Skip to main content Skip to search

Onderwijs

Studenten, docenten en andere medewerkers in het onderwijs goed informeren over belangrijke onderwerpen binnen scholen en opleidingsinstituten is een uitdaging. Medewerkers en docenten zijn het visitekaartje van het bedrijf, studenten de ambassadeurs. Door Digital Signage in het onderwijs in te zetten, kun je ervoor zorgen dat studenten en medewerkers tijdig correcte informatie krijgen, ongeacht of deze wordt gepresenteerd op digitale schermen in de kantine of via andere digitale kanalen zoals smartphones of tablets.

Betrokkenheid verhogen binnen het onderwijs

  • Centrale en lokale informatie mogelijk gemaakt door hergebruik van bestaande content uit andere communicatiekanalen.
  • Creëert consistente en aantrekkelijke content in de gehele omgeving.
  • Biedt actuele informatie door een combinatie van (de)centrale berichten en automatisch gegenereerde content.
  • Wordt een aandachtstrekker op plaatsen waar medewerkers of studenten elkaar ontmoeten.
  • De content is eenvoudig te maken, beheren en te controleren.
  • Schermen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet, inclusief ontruimingsprocedure tijdens calamiteiten.

animatie digital signage corporate
Uitdagingen ZetaDisplay

Uitdagingen

Om betrokkenheid onder studenten, maar zeker ook onder medewerkers verder uit te breiden is Digital Signage het perfecte communicatiemiddel. Via deze weg, kunnen relevante en nieuwe boodschappen en ontwikkelingen worden gedeeld voor het intern publiek. Niet alleen via digitale schermen, maar ook via de vele verschillende communicatiekanalen die tegenwoordig voorhanden zijn.

Vereisten van ZetaDisplay

Vereisten

Het creeëren van een interactief platform waar binnen zowel studenten als medewerkers tijdig worden geïnformeerd met correcte en transparante informatie en ontwikkelingen.

Oplossingen van ZetaDisplay

Oplossingen

Displays op diverse locaties binnen scholen, waar studenten, docenten en andere medewerkers samenkomen. Doelgerichte boodschappen delen die passen bij de locatie, de doelgroep en het moment van de dag. Narrowcasting in het onderwijs biedt daarvoor de mogelijkheid om diverse functionaliteiten te integreren.

ONDERWIJS

FUNCTIONELE COMMUNICATIE

Binnen scholen communiceren over actuele roosterwijzingen, aankomende activiteiten en mededelingen voor leerlingen, studenten en bezoekers.

En met één druk op de knop een andere uitzending tonen op een open dag of ander event.

Altijd actueel en relevant!