BOUWEN AAN DE TOEKOMST MET TRANSFERRO

Wij zijn verheugd dat Transferro haar contract met ZetaDisplay met nog eens drie jaar heeft verlengd.

Transferro is een inkooppartner voor bedrijven die ijzerwaren en gereedschappen verhandelen en richt haar collectieve dienstverlening naast inkoop ook op marketing. Zij werken samen met bedrijven die hardware en tools verhandelen die een oplossing bieden voor centrale mediaplanning.

Transferro heeft meer dan 20.000 artikelen van meer dan 400 A-merken op voorraad en Digital Signage speelt een belangrijke rol in het communiceren van informatie over deze artikelen.

ZetaDisplay werkt sinds 2009 samen met Transferro en implementeerde de oorspronkelijke turnkey Digital Signage en content management oplossing voor de Probin- en Provak-formule. Inmiddels is dit uitgegroeid tot 16 Probin vestigingen en 7 vestigingen van overige Transferro-leden.

De strategisch geplaatste schermen zorgen ervoor dat de Store TV-oplossing de aandacht trekt van de klanten. Het helpt hen aankoopbeslissingen te nemen en leidt tot impulsaankopen. Daarnaast bieden de schermen ‘entertainment’ aan klanten die staan te wachten aan de balie.

De content bestaat uit onder meer demonstratiefilmpjes van fabrikanten over hoe apparatuur werkt of welke problemen ze kunnen oplossen. Dit vormt een aanvulling op de adviserende rol van de verkoper, zodat deze zich kan concentreren op gesprekken met klanten.