ZETADISPLAY BEREIKT TOPPOSITIE IN HET INVIDIS JAARBOEK 2021

Het Invidis Digital Signage en DOOH Jaarboek 2021 is nu uit en we zijn erkend als de nummer één Digital Signage integrator in de Nordics en nummer twee in Europa.

Om onze positie te hebben behouden en versterkt tijdens de pandemische jaren is echt een opmerkelijke prestatie. In het Jaarboek worden we erkend voor het domineren van de krantenkoppen in de afgelopen 18 maanden, voor het consolideren als groep en voor onze voortdurende groei door overnames.

Duitsland staat bekend als de meest lucratieve en verreweg grootste markt in Europa en wij hebben in deze regio een sterke stap gezet door onze overname van NORDLAND systems. We waren ook de enige top drie-speler die actief acquisitie pleegde tijdens de pandemie.

2019 was een recordjaar voor groei in de Digital Signage-industrie, met een stijging van 21%. Deze groei vertraagde in 2020 en er wordt voorspeld dat de dat de marktgroei in 2022 weer terug zal zijn op het niveau van voor de pandemie. Wij zien deze markt nu al groeien door de acquisitie van nieuwe klanten en de ontwikkeling van het werkterrein van bestaande klanten en partners. Wij bevinden ons in een sterke positie om deze groei voort te zetten en nog meer van de markt te domineren, met ons Digital Signage as a Service-model in ontwikkeling, de positieve impact die dit heeft op terugkerende SaaS-inkomsten, onze geïntegreerde platformoplossing en voortdurende eigen softwareontwikkeling. Naast de duidelijke voordelen van de toenemende groepsbrede samenwerking.