RENÉ DE JONG BENOEMD TOT COUNTRY DIRECTOR

René de Jong is benoemd tot Country Director voor ZetaDisplay Nederland. Hij neemt deze functie over van Hans-Christiaan de Vaan, die het bedrijf per 31 december zal verlaten. 
René, die bij de onderneming in dienst trad als Sales en Marketing Directeur voor Nederland, heeft een enorme bijdrage geleverd door een schat aan ideeën, onschatbaar marktinzicht en een overvloed aan enthousiasme met zich mee te brengen. 
Naast zijn commerciële verantwoordelijkheden zal hij de verantwoordelijkheid voor alle lokale aangelegenheden in Nederland overnemen. 

Hans-Christiaan de Vaan zal het bedrijf verlaten na een onvergetelijke 16 jaar in de sector. Hij was een van de oprichters van QYN B.V., een leverancier van Digital Signage oplossingen. Samen met zijn zakenpartners Han Bakermans en Matthijs Buijs, (die in 2020 vertrok), groeiden ze het bedrijf uit tot een marktleider in Nederland en de bredere Benelux-regio, met prestigieuze klanten zoals ING, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPN, Luxaflex, Randstad, Volksbank, Total en Amsterdam RAI, die vandaag de dag de diensten van ZetaDisplay nog steeds afnemen.  Samen met zijn zakenpartners zag Hans-Christiaan het potentieel voor de consolidatie van de Digital Signage-industrie in Europa en QYN werd in 2017 overgenomen door ZetaDisplay om de groei verder te versnellen. 

Hans-Christiaan geeft commentaar: 
“Dit is het begin van de volgende fase van de reis voor ZetaDisplay en het bedrijf heeft een ongelooflijk spannende toekomst voor de boeg. Ik ben erg trots dat ik deel heb mogen uitmaken van het team dat een solide basis voor het bedrijf heeft gelegd. In de afgelopen 18 maanden is de focus van ZetaDisplay echt geconsolideerd en is het bedrijf als één wereldwijd bedrijf gaan opereren in plaats van als afzonderlijke regionale entiteiten.”

“Samen met Han zijn we van mening dat dit het juiste moment is om te vertrekken en hebben we er alle vertrouwen in dat we de leiding overdragen aan een uiterst bekwaam team. Het managementteam heeft een grondige kennis van de markt en het bedrijf zal blijven groeien en evolueren.  We zijn erg trots op wat we hier hebben neergezet en wensen René en het team veel succes.” 

René de Jong, Country Director voor ZetaDisplay Nederland voegt toe:  
“We willen zowel Hans-Christiaan als Han bedanken voor hun harde werk, toewijding en onschatbare bijdragen en wensen hen het allerbeste met al hun toekomstige inspanningen.  Hun ethos als bedrijfsleiders is altijd geweest om naar mensen te luisteren, ondernemerschap aan te moedigen en samen dingen op te bouwen. Wij zullen ervoor zorgen dat deze cultuur en geest behouden blijven nu wij ons als wereldwijd bedrijf blijven ontwikkelen.”

“Het Digital Signage-landschap en daarmee ons klantenbestand is nu heel anders dan in 2017. Onze klanten zijn in toenemende mate multinationals en degenen die al sinds de oprichting van QYN bij het bedrijf werken, hebben een zelfverzekerde volwassenheid in hun communicatie bereikt.
Als marktleider zullen we blijven groeien en innoveren naast onze klanten, vooroplopend met nieuwe trends, platforms en verbeterde methoden om aandacht te trekken om zowel onze, als de activiteiten van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.”  

Judith Zwaan is aangesteld als Finance Director voor Nederland en neemt deze verantwoordelijkheid over van Han Bakermans, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor verdere groei en succes in Nederland en voor ZetaDisplay als geheel.