; ; Skip to main content Skip to search

Digital Out Of Home

Digitale billboards en outdoor schermen in het straatbeeld. Met de Digital Signage schermen in DOOH kun je op een effectieve manier jouw boodschap aan je doelgroep overbrengen. Door bewegende beelden tracht je interactie op te wekken en kijkers te inspireren.

Voordelen van Displays voor DOOH

Met Narrowcasting kun je bezoekers of passanten informeren, inspireren en tot actie aanzetten. Voor de specifieke branche Digital Out Of Home zijn dit de voordelen van Narrowcasting schermen:

  • Op het juiste moment, de juiste boodschap aan bezoekers of voorbijgangers tonen.
  • Interactieve media-uitingen waardoor je bezoekers meer kunt laten zien in dezelfde tijd;
  • Digitale content aanpassen aan het moment van de dag
  • Met Digital Signage voor DOOH inspireer je en versterk je de merkbeleving van jouw dienst en merk.
  • Narrowcasting schermen zorgen voor meer beleving dan standaard OOH reclame.

digitale schermen bij luxaflex van Zetadisplay
Uitdagingen ZetaDisplay

Uitdagingen

De gebruikerservaring speelt een steeds belangrijkere rol en meer bedrijven begrijpen dit ook goed. Het wordt van essentieel belang om als organisatie op te vallen en out-of-the-box te denken. De spanningsboog van passanten wordt steeds korter en daardoor is kort en bondig zijn van groot belang.

Vereisten van ZetaDisplay

Vereisten

Bezoekers binden en inspireren. Zorgen voor herkenning bij passanten. De juiste uitingen op het juiste moment vertonen en persoonlijk maken om hen zodoende tot actie aan te zetten.

Oplossingen van ZetaDisplay

Oplossingen

Intelligente implementaties als touchscreens en zelflerende wachtrijmanagementsystemen. Dit alles om consumenten een maximale beleving te kunnen bieden.

;