Skip to main content Skip to search

Digital Out Of Home

Digitale billboards en outdoor schermen in het straatbeeld. Met de Digital Signage schermen in DOOH kun je op een effectieve manier jouw boodschap aan je doelgroep overbrengen. Door bewegende beelden tracht je interactie op te wekken en kijkers te inspireren.

Voordelen van Displays voor DOOH

Met Narrowcasting kun je bezoekers of passanten informeren, inspireren en tot actie aanzetten. Voor de specifieke branche Digital Out Of Home zijn dit de voordelen van Narrowcasting schermen:

  • Op het juiste moment, de juiste boodschap aan bezoekers of voorbijgangers tonen.
  • Interactieve media-uitingen waardoor je bezoekers meer kunt laten zien in dezelfde tijd;
  • Digitale content aanpassen aan het moment van de dag
  • Met Digital Signage voor DOOH inspireer je en versterk je de merkbeleving van jouw dienst en merk.
  • Narrowcasting schermen zorgen voor meer beleving dan standaard OOH reclame.

Ontdek Digital Out Of Home

Onder Digital Out Of Home advertising verstaan we alle digitale reclame-uitingen die je buitenhuis kunt tegenkomen, zoals digitale reclame-zuilen. Waar traditionele buitenreclame redelijk statische uitingen omvat, zoals posters in bushokjes of banners langs de weg, heeft Narrowcasting talloze nieuwe mogelijkheden in het leven geroepen. Het is een nieuwe manier om te adverteren in het straatbeeld en de aandacht te pakken van een groot publiek op een speelse en effectieve wijze.

digitale schermen bij luxaflex van Zetadisplay
Uitdagingen ZetaDisplay

Uitdagingen

De gebruikerservaring speelt een steeds belangrijkere rol en meer bedrijven begrijpen dit ook goed. Het wordt van essentieel belang om als organisatie op te vallen en out-of-the-box te denken. De spanningsboog van passanten wordt steeds korter en daardoor is kort en bondig zijn van groot belang.

Vereisten van ZetaDisplay

Vereisten

Bezoekers binden en inspireren. Zorgen voor herkenning bij passanten. De juiste uitingen op het juiste moment vertonen en persoonlijk maken om hen zodoende tot actie aan te zetten.

Oplossingen van ZetaDisplay

Oplossingen

Intelligente implementaties als touchscreens en zelflerende wachtrijmanagementsystemen. Dit alles om consumenten een maximale beleving te kunnen bieden.

Flytoget Airport Express

Ultramoderne treinontwerpen met DOOH-schermen

Communicatie aan boord om de klantervaring te verbeteren. De DOOH-schermen in de Flytoget trein bieden een mix aan infotainment en relevante reisupdates. Het geeft reizigers toegang tot lokale informatie, biedt naadloze opties voor het live volgen van vluchten en geeft realtime updates tijdens de reis. Met als uitdaging diverse lay-outs voor de verschillende rijtuigen van Flytoget die de aandacht van de bezoekers vasthouden in het openbaar vervoer.

Creëer een beleving met Digital Out of Home

Met DOOH schermen breng je jouw boodschap tot leven. Het is een unieke manier om de aandacht te trekken van je doelgroep en de betrokkenheid te verhogen. Anders dan statische posters creëer je met Digital Out of Home een beleving: je communiceert op een opvallende manier. Door de bewegende beelden op de DOOH schermen kun je de boodschap met impact uitzenden. Zo kun jij de beslissing beïnvloeden van de voorbijganger of je naamsbekendheid verhogen.

Dit kunnen wij met DOOH voor je betekenen

Benieuwd naar Digital Out of Home advertising? ZetaDisplay is full-service leverancier op het gebied van digital signage. We denken graag mee hoe we je doelgroep optimaal kunnen bereiken, waardoor je voorbijgangers kunt inspireren. Op ieder moment in de klantreis aanwezig zijn? Neem contact met ons op.