ZETADISPLAY WINT TENDER ‘AIRPORT EXPRESS’ NOORWEGEN

ZetaDisplay heeft een prestigieuze aanbesteding gewonnen voor Flytoget Airport Express, de enige hogesnelheidstrein in Noorwegen, voor de levering van kant-en-klare Digital Signage en DOOH-oplossingen en -diensten. De komende zes jaar zal ZetaDisplay oplossingen ontwikkelen om de ervaring van de gasten aan boord te verbeteren en nieuwe en aantrekkelijke reclameplatformen voor merken te creëren.

Per Mandorf, CEO van ZetaDisplay legt uit: “Na een zeer competitieve aanbesteding tegen sterke tegenstanders, zijn we er trots op dat we gekozen zijn als Flytoget’s lange termijn partner voor de verdere ontwikkeling van hun Digital Signage oplossing. We kijken echt uit naar acht spannende jaren samen met Flytoget, een van de meest innovatieve en vooruitdenkende spelers op het gebied van openbaar luchthavenvervoer.”

Flytoget Airport Express biedt modern en comfortabel vervoer tussen de luchthaven van Oslo op Gardermoen en de wijde omgeving van Oslo. Flytoget staat bekend als koploper op het gebied van internationale innovatie, service en ontwikkeling en vervoerde in 2019 6,7 miljoen passagiers.

De oplossing van ZetaDisplay omvat een reeks Digital Signage-oplossingen, waaronder hardwarespecificatie en -installatie, eigen CMS-softwareontwikkeling en doorlopende ondersteuning.

Het bedrijf heeft een sterke staat van dienst in het leveren van kwaliteitsoplossingen in de publieke informatie- en transportsector. ZetaDisplay werkt ook samen met de Zweedse staatsspoorwegmaatschappij SJ aan de levering van een 10-jarige overeenkomst voor de levering van on-board Digital Signage oplossingen voor de treinwagons die zullen rijden op Scandinavische routes in Noorwegen.