ZETADISPLAY WINT GLOBAL DIGITAL SIGNAGE AWARD

We zijn zeer verheugd dat we de Global Digital Signage Awards in de categorie Sport en Entertainment hebben gewonnen voor onze spectaculaire Digital Signage-installatie en toekomstbestendige concept bij SNØ.

SNØ is ’s werelds grootste overdekte skihal in de buurt van Oslo, Noorwegen. Naast 36.000 m2 besneeuwde pistes en tracks omvat de veelzijdige bestemming een café, restaurant, winkel en de EVO-fitnessstudio. Dankzij grote panoramische ramen kunnen de gasten binnen genieten van het uitzicht en hun vrienden op de piste aanmoedigen.

We leverden een Digital Signage ecosysteem dat het gevoel van exclusiviteit versterkt en ervoor zorgt dat waar mensen zich ook bevinden in het complex, ze geen seconde van de actie hoeven te missen. Dit omvatte drie enorme LED-schermen op de pistes, acht Samsung OH75-schermen bij de skilift en 21 LG 4K-schermen in de horeca- en winkelruimten voor bewegwijzering, reclame en om de live actie terug te koppelen naar wachtende gezinnen.

Onze dynamische contentintegratie biedt skiërs en snowboarders realtime informatie, legt actieherhalingen vast en presenteert ze, zorgt voor een inkomstenstroom uit advertenties en toont live tv-feeds tijdens cruciale evenementen en wedstrijden in de ski- en snowboardkalenders.

“Felicitaties aan het hele team dat zo hard heeft gewerkt om van dit project zo’n fenomenaal succes te maken,” zegt Jørn Olsen, hoofd marketing en analytics, ZetaDisplay Noorwegen.

“We begonnen al in juni 2018 met de plannings- en ontwerpfase en specificeerden de vereiste vezels en bekabeling zonder enige ruimte voor fouten voordat tonnen massief ijs de funderingen bedekten! Het installatieteam werkte vervolgens in temperaturen van -16 graden en op duizelingwekkende hoogtes en onze softwareontwikkelaars en content creators produceerden de op maat gemaakte CMS-integraties en content templates om de live feeds te omlijsten.

“We kunnen niet wachten om mensen weer in SNØ te krijgen om deze geweldige plek te ervaren!”

Ole Christian Mork, Commercieel Directeur bij SNØ zegt hierover:

“We zijn erg blij dat we deze prijs samen met ZetaDisplay hebben ontvangen. We kijken ernaar uit om onze samenwerking met hen voort te zetten. De schermen bieden fantastische mogelijkheden en we kunnen niet wachten om ze te gebruiken zodra er weer mensen op onze pistes zijn.”