DAKA SPORT VERLENGT CONTRACT MET NOG EENS DRIE JAAR

DAKA Sport & Lifestyle heeft zijn contract met ZetaDisplay met nog eens drie jaar verlengd.

ZetaDisplay werkt sinds 2017 samen met DAKA en levert en beheert Digital Signage-oplossingen voor in-store communicatie in de 17 winkels van het merk.

Contentcreatie en campagnebeheer worden gestroomlijnd in het hele winkelnetwerk met behulp van ZetaDisplay’s eigen CMS-software. Dit maakt het mogelijk om gecentraliseerde content te creëren en toegankelijk te maken voor alle filialen, maar geeft lokale teams ook de mogelijkheid om per locatie eigen content te creëren om in te spelen op lokale omstandigheden, trends en actueel aanbod. De content die wordt getoond zorgt voor consistentie en herkenbaarheid van het merk.

DAKA is een trots familiebedrijf dat in 1965 werd opgericht en sindsdien is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende sport- en lifestyleketens van Nederland, met het meest uitgebreide en beste assortiment artikelen.

De komende drie jaar zal ZetaDisplay de digitale transformatie van het merk verder bevorderen via een omni channel strategie die de online en fysieke werelden samenbrengt. De signage en contentstrategie in de winkel zullen gericht zijn op het presenteren van inspirerende content om klanten te binden en een geweldige sfeer te creëren.