WIJ VERWELKOMEN ROBERT BRYHN ALS CMO

ZetaDisplay AB versterkt haar groepsmarketingfunctie om verdere groei te versnellen met de benoeming van Robert Bryhn als CMO, met ingang van 1 september 2021.
“De nieuw gecreëerde rol van CMO zal een duidelijke focus hebben op het ondersteunen van ZetaDisplay’s aanbod en marktpositie in een complexe internationale marktomgeving. Robert’s opdracht zal bestaan uit het creëren van voorwaarden voor groei, het communiceren van nieuwe innovaties en het ondersteunen van het team in het bereiken en aanspreken van nieuwe markten wereldwijd”, zegt Per Mandorf, President & CEO bij ZetaDisplay.

Robert Bryhn, 50, heeft een lange en solide ervaring in leidinggevende functies bij toonaangevende internationale reclamebureaus met een focus op digitale media (Country Manager McCann, Managing Director Ogilvy, Nordic Director Saatchi Saatchi). Robert heeft ook een aantal jaren gewerkt met Digital Signage/DOOH media en heeft een diep inzicht in zowel de industrie als de drijvende krachten ervan.

Robert Bryhn, CMO bij ZetaDisplay legt uit: “Dit is een cruciaal moment voor de Digital Signage-industrie nu onze klanten de wereld na de pandemie doorkruisen op zoek naar effectieve manieren om te communiceren tijdens een voortdurende radicale verschuiving in het gedrag van klanten en publiek. Ik ben erg enthousiast om toe te treden tot het management van de ZetaDisplay groep en mee te werken aan de verdere groei van een Europese leider naar een wereldwijde leider. Samen met alle gepassioneerde ZetaDisplay collega’s verwacht ik verder te onderzoeken hoe we onze klanten kunnen helpen om hun aanpak te evolueren en te consolideren, hun messaging oplossingen te verbeteren en uiteindelijk het ZetaDisplay merk te laten opvallen in een steeds digitalere wereld.”

DE ROL VAN DIGITAL SIGNAGE IN DE HUIDIGE MARKTOMGEVING

Tijdens de pandemie heeft Digital Signage een vitale rol gespeeld in het helpen veilig houden van mensen. Dit heeft de digitale transformatie verder versneld binnen belangrijke industrieën zoals retail, transport en gezondheidszorg. ZetaDisplay loopt voorop in de innovatie binnen de sector en levert kant-en-klare oplossingen die hardware-expertise, eigen softwareontwikkeling en conceptontwerp omvatten. ZetaDisplay reageert op en begrijpt de evoluerende behoeften van de markt en biedt de tools om activiteiten te stroomlijnen en groei te stimuleren.