WELKOM IN HET SALESTEAM

Welkom in het salesteam Tiest Simons. Laten we wat meer over je te weten komen.

ZD: Wat gaat je doen in je rol bij ZetaDisplay?
Tiest Simons: Ik ben bij het salesteam gekomen en zal me bezighouden met een mix van bestaande klanten en het genereren van nieuwe business. Voor onze bestaande klanten zal ik de samenwerking met hen uitbreiden door hen kennis te laten maken met nieuwe ZetaDisplay diensten en oplossingen. Ik zal ook op jacht gaan naar nieuwe klanten en Digital Signage bij hen implementeren en uitbreiden.

Waar heb je eerder gewerkt?
Ik heb 10 jaar ervaring in de verkoop, voornamelijk voor de software- en IT-industrie. Mijn laatste twee functies waren gericht op cloud-gebaseerde bedrijfssoftware om klanten te helpen slimmere, datagestuurde beslissingen te nemen en, specifiek binnen een Google-onderneming, te zorgen voor een cultuur van samenwerking.

Wat trok je aan om bij ZetaDisplay te werken?
Ik ben bij ZetaDisplay gaan werken met de ambitie om een wereldmarktleider te worden. Ik kende QYN uit mijn tijd in de industrie en de laatste jaren zijn Digital Signage en Narrowcasting echt geëvolueerd en zijn er veel nieuwe mogelijkheden.

ZetaDisplay is snel op weg om dat doel te bereiken, dankzij hun ongelooflijke marktleidende oplossingen die elke dag worden ontwikkeld en hun relaties in de sector. Ik heb gekeken naar de top drie concurrenten in Scandinavië en het klantenbestand van ZetaDisplay heeft veel meer prestige en maturiteit, wat opwindend is.

Wat is je favoriete plek in je woonplaats of land?
Ik geniet echt van de rivieren en kreken in het plaatselijke natuurpark rond mijn woonplaats Hank in Nederland.

Deze bestaan uit uitgestrekte gebieden met zoet getijdenwater, wat ongebruikelijk is voor niet-zoutwater. Ik heb een boot en geniet ervan om in het weekend langs de netwerken van rivieren te varen en nieuwe plaatsen te verkennen.

Welke serie op Netflix (of een ander streamingplatform) ben je momenteel aan het kijken (of zou je aanraden)?
Ik ben een enorme voetbalfan, dus ik heb gekeken naar AFC Ajax, een lokale club in Amsterdam, die meedoet aan de Champions League naast de Engelse topclubs. Dit is een genot om naar te kijken en een must voor alle voetbalfans!

Welke hobby’s heb je buiten je werk?
Buiten mijn werk heb ik mijn boot, waarmee ik in de weekenden op ontdekkingstocht ga. Ik hou ook van gamen, vooral first-person shooters. Op dit moment concentreer ik me op Escape From Tarkov, dat de lat hoog legt als het op overleven aankomt!