TOTAL NEDERLAND VERLENGT CONTRACT VOOR DRIE JAAR

Na een fantastische samenwerking van zes jaar zijn we er trots op dat we ons contract met Total Nederland hebben verlengd voor minimaal nog eens drie jaar, met een optie voor nog eens twee jaar.

We zijn in 2015 voor het eerst gaan samenwerken met Total om hun digital signage ecosysteem te transformeren, waardoor de klantervaring nu op meer dan 150 tankstations een revolutie ondergaat.

De digitale communicatie is verbeterd door middel van strategisch geplaatste bewegwijzering die de kassa-ervaring stroomlijnt bij het betalen voor brandstof, goederen uit de winkel en in de bakery. Het bedachte concept vestigt de aandacht op winkelpromoties en extra serviceopties zoals carwash.

Dit kan gemakkelijk worden bijgewerkt met dynamische content op basis van regionale kenmerken via het eigen CMS-platform van ZetaDisplay. Deze krachtige en functierijke oplossing is volledig cloud-based en stelt gebruikers in staat om eenvoudig mediacontent te creëren, plannen en beheren voor hun signagenetwerk met real-time zichtbaarheid via een aanpasbare en intuïtieve gebruikersinterface.

Naast diverse schermen hebben we ook muziek geïntroduceerd voor een verbeterde klantervaring bij Total, om een rustgevende sfeer te creëren wanneer ze de omgeving binnenkomen en om mensen te vermaken terwijl ze wachten op hun service. De muziek is afgestemd op de locatie en de doelgroep.

Het hybride platform schaalt mee met de eisen van Total. Het groeit in functionaliteit en met de nieuwste hardware in hun eigen tempo. De oorspronkelijke installaties werden uitgevoerd met duurzaamheid in het achterhoofd, waarbij zoveel mogelijk van de signage-infrastructuur werd behouden en hergebruikt voor een milieuvriendelijke oplossing.

Door gebruik te maken van onze Digital Signage oplossing kan Total Nederland zich richten op het zo goed mogelijk bedienen van hun consument, aangezien wij zorgen voor een gerichte customer journey.