SACHA, MARTIN EN GABRIËL: WELKOM IN HET TEAM

We verwelkomen drie nieuwe medewerkers; Sacha Boers die ons versterkt als Business Development Sales Manager, Martin Schuilenburg, die ons versterkt als Second Line Support Engineer en Gabriël Mundhenk, die ons versterkt als First Line Support Engineer.

Sacha heeft een carrière van meer dan 20 jaar. In het verleden heeft hij verkoopfuncties vervuld voor consumentenelektronica en B2B-oplossingen voor wereldwijd bekende A-merken en was hij hoofd van Partner Management voor loyaliteits- en incentiveprogramma’s. Zo was hij pionier op het gebied van de eerste digitale loyaliteitsapp voor het sparen van digitale zegels voor supermarkten en loyaliteitsprogramma’s voor benzinepompen!

Sacha zal met ons samenwerken om nieuwe zakelijke kansen uit te breiden met een focus op de petrol branche, food retail, doe-het-zelf en automotive.

Martin heeft meer dan 8 jaar ervaring als support engineer in de digital signage wereld. Hij zal ons customer service en technical support team versterken als Second Line Support Engineer, waarbij hij remote en desktop support biedt en bedrijfskritische projecten uitvoert.

Gabriël Mundhenk is een ervaren eerstelijns Support Engineer met een geavanceerd inzicht in cloud migratie en virtualisatie, data engineering, AI, machine learning en security. Hij heeft ook een specialistische kennis van CMS-integratie met Microsoft-producten, waaronder Azure, Office365 en Teams, evenals met cloudgebaseerd beveiligingsplatform VMware.

We kijken ernaar uit om nog vele jaren met zowel Sacha, Martin als Gabriël samen te werken.