JUDITH ZWAAN FINANCIEEL DIRECTEUR

Judith Zwaan is ons team in Nederland komen versterken als Finance Director. Judith zal deel uitmaken van het management team dat de weg vrijmaakt voor verdere groei en succes in de Benelux, terwijl het bedrijf haar sterke groeitraject voortzet. Voordat Judith bij ZetaDisplay kwam, heeft ze meer dan 25 jaar ervaring in senior finance functies, waaronder auditing, control en procesverandering, voornamelijk in de automotive en retail sector.
Judith Zwaan, Finance Director van ZetaDisplay Nederland legt uit: “Het bedrijf maakt een spannende tijd door van verandering, transitie en groei en ik kijk er echt naar uit om daar deel van uit te maken. “Dit wordt gedreven door het feit dat de Digital Signage sector als geheel ook in opkomst is en groeit. Wij zijn de spil in die groei en kunnen veel waarde toevoegen en de ervaring voor de bedrijven van onze klanten echt transformeren, of dat nu het maken van memorabele ervaringen is, het creëren van de juiste voorwaarden voor groei of het tonen van hun merk en boodschap in het juiste licht.”
Buiten haar werk heeft Judith paarden en honden, die haar behoorlijk bezig houden! Ze woont vlakbij Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, waar de grootste zandduinen van Europa te vinden zijn, en wandelt daar graag na werktijd en in het weekend om te ontspannen en te resetten.