AV AWARDS FINALIST!

Als regerende titelhouder zijn we er erg trots op dat we voor het tweede opeenvolgende jaar AV Award finalist zijn in de categorie Leisure And Hospitality Project Of The Year!
Wij zijn genomineerd samen met onze klant SNØ, ’s werelds grootste indoor skihal nabij Oslo, Noorwegen voor onze Digital Signage installatie en toekomstbestendige contentstrategie.
Onze uitgebreide Digital Signage ecosysteemoplossing stal een ‘piste’ van de harten van de juryleden omdat we ervoor zorgen dat waar mensen zich ook bevinden in het complex, ze geen seconde van de actie hoeven te missen.
Dit omvat drie ‘flagship’ LED-schermen op de pistes, acht Samsung OH75-schermen bij de skilift en 21 LG 4K-schermen in de horeca- en winkelruimten voor bewegwijzering, reclame en om de live actie terug te koppelen naar wachtende gezinnen.
Onze dynamische contentintegratie biedt skiërs en snowboarders realtime-informatie, registreert en presenteert herhalingen van acties, zorgt voor een inkomstenstroom uit advertenties en toont live tv-feeds tijdens cruciale evenementen en wedstrijden in de ski- en snowboardkalenders.
We hebben veel ‘après’ gekregen voor dit project, nadat we in april al de Global Digital Signage Awards in de categorie Sport en Entertainment hadden gewonnen.
We zijn echt ‘apres-skiate’ voor alle aandacht die dit project krijgt. We zullen te weten komen of we een winnaar zijn op de AV Awards ceremonie in Londen op 5 november.